pondělí 15. ledna 2018

Čerpadlo na olej na vrtačku

Mosazné lamelové čerpadlo , vhodné pro potravinářske účely. Radca pestovateľa Predajňa Ostatné služby O nás Prihlásenie Kontakt. Mini čerpadlo na olej a naftu 12V, 155W GEKO Mini olejové čerpadlo napájené 12V.


Možnost připojení k baterii umožňuje jeho použití v silničním provozu. Více informací Kč. Specifikace nepoužívejte tekutiny.

Rotační čerpadlo na vrtačku pro zahradní hadici ukončenou rychlospojkou. Pumpa sací Einhell, na benzín a olej l, šedá barva. LIDL pompy wiertło z Lidl drill črpalka iz Lidl perforación de la bomba de Lidl drill. Potravinářské čerpadlo na vrtačku ROBINA - samonasávací bronzové čerpadlo , které je.


Pumpe bohren , Drill pump , Bomba de taladro ,Pompa wiertnicza , Einhel BT-CD - Duration: 2:19. NA VRTAČKU PUMPA TEKUTIN VODA OLEJ. Alternativní produkty.


Z hlediska použití a konstrukce nabízíme povrchové samonasávací a odstředivá čerpadla na potraviny, ponorná čerpadla, čerpadla na vrtačku a řemenici. Na řídké kapaliny, případně řídké potravinářské oleje lze použít odstředivé nebo samonasávací čerpadla.

Kup teď 1Kč s dopravou 2Kč. Toto čerpadlo není vhodné pro styk s potr. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Rover Pompe, Tellariny Pompe, Liverani, Ebara.


Bronzové odstředivé čerpadlo určené k pohonu vrtačkou. Kompaktní čerpadlo s možností připojení na vrtačku. Používá se k čerpání různorodých kapalin - voda, víno, sirupy atd.


Na výběr jsou elektrická čerpadla na olej , dále pneumatická (vzduchová), ruční nebo membránová čerpadla na olej. Věříme, že v našem širokém sortimentu si vyberete právě to čerpadlo na olej , které bude přesně vyhovovat Vašim aktuálním potřebám ať už z hlediska typu napájení, pohonu, nebo výše průtoku. FESTA ( čerpadlo na vrtačku FESTA) Plastové čerpadlo na vŕtačku Festa so svorkou pre prichytenie k podložke. Vhodné pre čerpanie chladných alebo teplých tekutín do ° C, ako např.


Nepoužívejte tekutiny jako je benzin, nebo kyselina. Neprovozujte čerpadlo. GEKO Přizpůsoben pro práci s většinou elektrických vrtaček. Má zpětný ventil, který zabraňuje zpětnému proudění paliva. ROBINA je určeno pro přečerpávání tekutin bez mechanických příměsí (vody, vína, olejů, moštů atd.).


Chod čerpadla lze měnit podle směru otáček vrtačky. Připojení na vrtačku doporučujeme přes.

Není vhodné k čeprání benzínu. NOVÉ Pumpa se používá k čerpání kapalin na př. V Elektrické přečerpávací čerpadlo (pumpa) je určena pro čerpání naftových, topných a motorových olejů. Dá se použít na krátkodobé čerpání benzínu, alkoholu, rozpoštědel a jiných hořlavých kapalin.


Součástí balení sací koš. Mohlo by vás dále zajímat. Nabídku nejlevnějších produktů seřazených podle ceny naleznete v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.