pátek 22. prosince 2017

Umyvadlo dreja 75

Umyvadlo dreja 75

DREJA PLUS máme skladom. Umyvadlo se hodí pro koupelnovou řadu Dreja. Uvedená cena (včetně DPH) je za koupelnovou skříňku včetně keramického umyvadla. Priestranné kúpeľňové umývadlá do nábytku aj na dosku.


Umyvadlo dreja 75

Jednoduchá údržba ️Veľký výber rozmerov a tvarov. Pre malé aj veľké kúpeľne. Dreju dodáváme v pěti různých šířkách s třemi různými typy keramických umyvadel. Navštivte naší značkovou prodejnu Dřevojas s plochou 3m na kte.


Rozměry: Šířka: 7mm. Skříňku dodáváme v bílé barvě, přední část je ozdobena dekorativními drážkami. Umývadlo je vhodné pre kúpeľňovú radu Take It. Dárek ke každé objednávce.


Umyvadlo dreja 75

Zdarma zasíláme vzorky látek a lamin. Držitel certifkátu Český podnik. POPIS PRODUKTU CENY DOPRAVY. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Možnost volby levé nebo pravé varianty umístění skříňky.


Uvnitř skříňky se nachází elektrická zásuvka a dvě poličk. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Expedice: Do tří týdnů. Korpus umyvadlové skříňky je vyráběn z LTD.


MDF desky a mají vyfrézovanou drážku. Hrany čelních ploch jsou zaobleny. Neohodnoceno Značka: Dřevojas. Novinka ORGANIZÉR ZÁSUVKY 60. Nejlevnější e-shop NetObchodak.


Zboží za akční ceny, slevy. Skříňka je dodávána v bílé barvě, přední část je ozdobena dekorativními drážkami. Asymetrické umyvadlo ze série Cubito od firmy JIKA. Balení neobsahuje sifon ani baterii. Vnitřní uspořádání skříňky Vnitřní prostor.


Umyvadlo dreja 75

My Vám zařídíme teplo Vašeho domova, za ceny, které Vás zahřejí. Dreja Plus - umyvadlo samostat. ROLTECHNIK - Jednokřídlé sprchové dveře OBDNL(P)s pevnou stěnou OBDB.


Jednokřídlé pantové dveře OBDNL(P)a pevná stěna OBDB zaujmou každého svým atraktivním odlehčeným vzhledem. Skříňku můžete mít buď v bílé barvě, v imitaci betonu či v několika motivech dřeva. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.