pátek 22. prosince 2017

Cu koleno 22

Kč Topení, solární ohře. Měděné pájecí tvarovky. Certifikováno pro pitnou vodu, zemní plyn a propan-butan. MP cena: 5RSD: Potrebna količina. Výroba je soustředěna v pěti výrobních závodech v Německu.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. K č 1Kč bez DPH. Jednoduché spojování měděných trubek bez lisování nebo pájení. CU lisovací koleno 90°.


Mosaz Vsuvka Skladem ks. Spajamo jih z lotanjem oz. Spojování s měděnou trubkou pomocí pájeného spoje. Použití na rozvody pitné a teplé vody, radiátorového vytápění, zemního plynu a PB-plynu, chalzení a klimatizace.


Cu koleno 22

Pájecí fitinky z mědi podle pracovního výkazu DVGW GW 392. Fitinky z mědi podle. Redukce s vnitřním a vnějším přechodem pro pájení na trubku Cu 2. Cu lok izogibni enojni.


Cu kos reducirni a-serija. Termíny a ceny doručení. Garantujeme nejlepší cenu. Kč 2Kč 1Kč bez DPH.


Dvě rôzne farebné značenie, ktoré sa na spojke spoločne objavuje (žlté pre PLYN a modré pre VODU), vymedzujú a charakterizujú túto veľkú inováciu. Použití: - pro rozvody topení, vody, plynu a chladících medií. Lisovací fitinky z mědi podle pracovního výkazu DVGW GW 392. Pro rozvody pitné a užitkové vody, systémy vytápění, solární zařízení, rozvody vzduchu, domovní rozvody vzduchu, rozvody plynu a chladících médií. CU- koleno mm 90° - › E-shop › Topen í › CU- koleno mm 90° CU- koleno mm 90° CU- koleno mm 90°.


Teplice: ks Bílina: ks Duchcov: ks Krupka: ks Litvínov:. Fotografije o proizvodima su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške. Trudimo se da budemo što precizniji o postavljenim fotografijama i opisama za proizvode. Dostupnost: skladeVýrobce: FRABO:. Bakarno koleno , žensko - žensko, prečnika mm.


Detalji i poručivanje. Cu redukcija M-Z -18. Bakarna redukcija namenjena za reduciranje odnosno prelaz sa većeg prečnika na manji. Každý kus z odliatého bronzu je testovaný a kolaudovaný pod tlakom, čím eště viac zaručuje kvalitu výrobku.


S týmito spojkami je. Kč (€5) 1Kč ( €) bez DPH. Kč (€6) 3Kč ( €) bez DPH. Základní cena s DPH 3K č: Ušetříte Kč : ,Kč s DPH: 1Kč bez DPH: ks Koupit. CU koleno 90° F-F průměr mm.


Záruka: roky: Hlídací pes Porovnat Přid.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.