úterý 12. prosince 2017

Nafukovacie umyvadlo

Nafukovacie umyvadlo

Free Delivery Available. The longer or wider the gravel path, the more gravel or. Nafukovacie umývadlo.


Nafukovacie umyvadlo

Tento výrobok pre starostlivosť o vlasy je ideálny pre osoby, ktoré sú choré, alebo si nemôžu umývať vlasy vo vani alebo klasickom umývadle kvôli nejakému zraneniu. Dodávame vrátane vypúšťacej hadice. Materiál: extrémne silný nepriepustný vinyl. Jednoduchá drenážna hadica má bezpečnostnú zarážku, ktorá umožňuje riadené vyprázdňovanie umývadla.


Gumené nafukovacie umývadlo je určené na uľahčenie hygieny a umývanie vlasov osobám, ktoré sú choré, ležiace alebo si nemôžu umývať vlasy vo vani kvôli nejakému zraneniu. Gumené umývadlo je vďaka nafukovaciemu vankúšiku veľmi pohodlné a chráni ramená pred zbytočným omočením. Prenosné umývadlo pre domácnosti, nemocnice a ústavné zariadenia. Predám nafukovacie umývadlo - set na umývanie vlasov pre seniorov, ktorí sú ležiaci, pripútaní na lôžko a pod.


Nafukovacie umyvadlo

Tvorí ho gumené umývadlo - vanička a vaku na vodu s jednoduchou sprchovacou hadicou na umývanie vlasov v posteli. Cena 2€ Produkt je na iných e-shopoch od 3€ Kód produktu: FVU01. NAFUKOVACIE UMÝVADLO NA UMÝVANIE VLASOV CARELINE AKCIA -. Tovar bohužiaľ nie je dostupný. Aktívne žiť v každom veku!


Naša doručovacia adresa: Zásielkovňa. Ak trpí niektorí z vašich blízkych vážnou chorobou alebo sú trvalo pripútaní na lôžko, iste viete aké zložité je umývanie vlasov. Toto prenosné umývadlo vám môže uľahčiť hygienu aj v prípade nejakého zranenia alebo na cestách. Ramená sú chránené pred namočením, umývanie je jednoduché a pohodlné.


Umývadlo je vyrobené z odolného materiálu, je ľahké a. Heureka a Pricemania. Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Používajte nafukovacie umývadlo. Nafúknuté panely pevne podporujú krk a hlava je tak jemne umiestnená do vhodnej polohy. Hokejové puky a príslušenstvo.


Nafukovacie umyvadlo

Riešením je nafukovacie alebo ergonomické plastové umývadlo na umývanie vlasov v posteli. PRENOSNÉ kadernícke UMÝVADLO NA STATÍVE ART 2Fialove. Vďaka povrchovej úprave sa z neho pohodlne zmýva farba na vlasy a použité prípravky. Gumové umyvadlo na vlasy pro pacienty upoutané na lůžko.


Kategórie: Kompenzačné pomôcky, Zdravotné pomôcky, Krása a zdravie. Umývadlové sifóny, predlžovacie kusy, tesnenie, flexi prepojenie a odpadové ventily nájdete v našom shope lacno a skladom ! Umývadlá so skrinkou od mnohých výrobcov skladom a lacno ! Vstup podľa nariadení iba v rúšku, pri vchode bude umiestnená dezinfekcia ESSENS alc. Umyvadlo na umyvanie vlasy. Prenosné, ľahké, praktické umývadlo na vlasy bolo navrhnuté tak, aby umožňovalo pohodlné a ľahké umytie vlasov v posteli alebo na hocakom mieste. Dávkovač na mydlo, kozmetické zrkadlo, závesné poličky, pohárik na kefky a ďalšie sady.


Umývanie vlasov je pre pacienta veľmi pohodlné, navyše ramená má chránené pred omočením. V JYSKu nájdete všetko pre vašu domácnosť. Táto mobilná pomôcka - dvojradové mäkké nafukovacie umývadlo s uzáverom odtoku vody a sprchovacím vakom, umožní ľahkú hygienu aj pre čiastočne či úplne imobilných pacientov. Nejen klasické kulaté či obdélníkové nafukovací bazény, ale také čtvercové či atypické bazény pro každého vodomila.


Různé rozměry, objemy, hmotnosti i síly materiálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.