úterý 12. prosince 2017

Čerpadlo na beton prodám

Zůstalo po rozebírce mixu na nd. Kardan přidám k čerpadlu. Prodám čerpadlo na beton ,Tatru 8rok 94. Nástavba Putzmeister dosah ramene metru.


Rychloupínák, 1xlžíce 50cm 1xlžíce 60cm Svahovka 140cm mimoosé kopání, hydraulické vývody na další funkci, žádné úniky kapalin, Vše v dobrem stavu.

Možnost dopravy do 50km zdarma. Robusní čerpadlo na čistou i špinavou vodu s drtičem a plovákem společnosti KraftDele je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů. Ponorné čerpadlo čerpá vodu až do metrů. Shelby GT5Barn Find and Appraisal That Buyer Uses To Pay Widow - Price Revealed - Duration: 22:15.


Pumpy na beton na prodej webové stránky. Predám domiešavač betónu s betónpumpou Cifa 9mr. Jedná se o jeden z největších vyráběných modelů v této kategorii přívěsných Betonpump.


Používá se na teplovodní topné systémy, zařízení na zpětné získávání tepla, chladící oběhy v klimatizačních zařízeních.

Predám čerpadlo na betón ( betón pumpu) značky PNEUMIX PX2v veľmi dobrom stave po generálnej údržbe, výmene ložísk, tesniacich gufer atď. Vlastní odběr, nebo zajištění odvozu výhodou, okolí Uh. Pokud hledáte ojeté stroje značky nákladní auta s čerpadly betonu , kontaktujte přímo prodejce značky nákladní auta s čerpadly betonu. Pro více detailů klikněte.


Stacionární čerpadlo Betonu je postaveno na podvozku pro provoz po komunikacích, jako bržděný vlek o. Hadice, kletovačka a. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Stroje - Beton pumpa bazár. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Tatra 8betonpumpa cena dohodou R. Nabízím pumpu na beton. Pístové čerpadlo na dopravu betonu do vzdálenost metrů. Poskytujeme čerpání betonu a jiných stavebních směsí za přijatelné ceny čerpadlem betonu.


Ležaté provedení bádie na beton - nízká hrana zaručuje optimální výšku pro plnění mixem. Počet kusů : Ks Sklad Kladno Po dohodě možno zajistit nakládku, dopravu. Cena je uvedena bez DPH za kus.

Preferuji osobní předání ve Frýdku-Místku případně v Ostravě po d. Přeprava po celé ČR zdarma. Inzerát Ruční čerpadlo v okrese Most, cena 700Kč, od Petr na Sbazar. Stříkací čerpadlo na beton Meyco. Dnes je nutné, aby mělo vysokou účinnost - tedy nízkou spotřebu elektřiny, nízké nároky na servis, dlouhou životnost.


A ono je to možné, dostat se k takovému tepelnému čerpadlu. Tepelné čerpadlo je jako nové zapojeno v r. V současné době je pro mne nevyhovující, neboť byla provedena přístavba a kapacita TČ je nedostačující. Napětí 2V -nízká spotřeba.


Vnitřní zadní stěna je magnetická. Starší, použitá, moderní, jen drobné poškození skla v rohu dole - viz. Pouze osobní převzetí v Č. Budějovicích - nezasílám poštou ani kurýrními službami.


Datum zveřejnění: 16. Celková délka 4osého vozidla v jízdním režimu splňuje legislativní limit m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.