úterý 18. července 2017

Sušička na pračce bez mezikusu

Stojí na sobě bez mezikusu a drží normálně. Lze dát susičku na pračku bez mezikusu ? Ne, není to možné, sušička má nožičky z tvrdého plastu které kloužou po horní desce pračky takže by spadla. Je nutné použít mezikus. Samozřejmě existují i vyjímky, viděl jsem sušičku Gorenje, která má nožičky ve formě gumových přísavek které se přicucnou na pračku a. Umožňuje umístit oba spotřebiče bezpečně na sebe a pohodlně je používat. Instalace je rychlá a snadná.


Nová WPRO univerzální stahovací sada stabilizuje vaši sušičku v poloze nad. Přeci jen mezikus je pevně přilepený k pračce a sušička je zachycená v úchytech. A dá se takhle umístit na jakoukoliv pračku jakákoliv sušička ? Postavili jsme ji bez mezikusu na starou pračku Whirpool. Vsechny susicky, na ktere jsem se divala maji hloubku od cm. Sušička s mezikusem určitě nemůže spadnout.


Ale pračka teda nesmí skákat, skákání naznačuje, že je špatně vyvážená. My máme sušičku na pračce bez mezikusu , pračka je starší a navíc užší, takže na ní je deska a na ní sučička, mezitím jsou protiskluzové podložky. A drží to bez problému, nic se neposune.


Mám na pračce - sice obojí od stejné značky, ale nemyslím si, že by to mělo vliv. Hezký den, lze na pračku AEG L7FBE48SC postavit sušičku T8DBE48SC bez mezikusu ? Oficiální zástupce obchodu ONLINESHOP. Dobrý den, sušička se doporučuje postavit na pračku pomocí tohoto m. Mezikusy pračka - sušička. Kondenzační sušička může stát na pračce , vše díky mezikusu. Pokud bojujete s prostorem, ale rádi byste doma měli sólo pračku a sólo kondenzační sušičku, postavte oba spotřebiče jednoduše na sebe.


Ušetřete místo – sušička prádla může stát na pračce. Spojovací díl dovoluje umístění sušičky na pračku o hloubce větší než cm. Při výběru si ověřte. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Lze na pračku AEG postavit sušičku AEG bez mezikusu ? Nejlepší odpov ěď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší. S jeho použitím zle bezpečně položit sušičku na pračku a uspořit tak spoustu místa. Chrání oba spotřebiče před poškozením i pádem sušičky na zem.


Disponuje nastavitelnou hloubkou, díky čemuž je možné přesně nastavit pozici mezikusu i zařízení. Máte v koupelně dostatek místa, takže se pračka a sušička bez větších problémů vejdou vedle sebe? Nebojte se jej uplatnit a. Lze spojit spotřebiče dostatečně bezpečně i bez mezikusu , to je proste jen reklamní a finanční tahák! VÝHODA mezikusu muze byt v zabudovaném výsuvnem pultu! Jde o to aby jste zabránili padu susicky z pračky!


Sušička na pračce bez mezikusu

Takže spousta z vás tady píše ze tam mate jen protiskluzovou podložku, toho bych se já osobně bal, daji se z plechu vytvarovat držáky kterými. Celková hloubka pračky je bez koncového převisu cm. Ale nikdo si jaksi neuvědomil, že měřeno u podlahy je to jen 40.


Po nainstalování mezikusu zůstal za hlavní konstrukcí pračky převis okolo cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.