čtvrtek 6. července 2017

Nimco bormo police

Police - Koupelnové doplňky NIMCO. K odeslání: Během hodin. Prostý design této řady v sobě skloubil nadčasový vzhle spolu s funkčností každého výrobku. BORMO nabízí prostředí plné harmonie a jednoduchosti, které z vaší koupelny vykouzlí místo, kde se budete cítit báječně a kde je ralaxace zaručena. EUR Úvod › Koupelnové doplňky › BORMO.


Nimco bormo police

Spojení jednoduchosti s čistými liniemi a tvary přesně vystihuje sérii koupelnových doplňků BORMO. Kč Úvod › Koupelnové doplňky › BORMO. NIMCO BORMO úchytky police 220x250x220mm samostatné, chróm.


TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka:2mm. Koncová cena s DPH: 49Kč. Vaše sleva z ceny bez DPH:. BORMO police včetně chromových úchytů -sklo poličky matné.


Spojení kvality s čistými liniemi a tvary přesně vystihuje sérii koupelnových doplňků BORMO. Sklo extra čiré matované. Kč s DPH (4Kč bez DPH) 6Kč Ušetříte Kč (). In the latest trends, there is a feel of functionalism and technical aspects. Plexiglass rosený, matný povrch.


Cena po slev ě 4Kč vč. Povrch: Chrom lesklý. Bormo skleněná police. DPH: 6Kč (Eur) naše cena bez DPH: 5Kč (Eur) naš. Extra čiré matované sklo.


Jeho naprostou bělost zvýrazňuje úprava oboustranného matování. Související produkty. Nimco BORMO rohová poli. Polička Multi Element chrom ELE24. Oproti běžně zeleně zabarvenému sklu, je toto zcela čiré, tedy bez.


Tento produkt už nepredávame. Prodejna Hradec Králové. Prostor v koupelně bývá často omezený a je důležité jej správně využít. Tyto moderní trendy ovlivňují také rozvoj výrobků NIMCO.


Total price CZK 00. If you order goods at a value CZK 69than you get FREE DELIVERY. Send to: Czech Republic Continue to ca. Skladem u dodavatele 2-dny. Na funkčnost výrobku poskytujeme prodlouženou záruku let, na povrchovou úpravu výrobku roky.


Porovnání cen police bez ohradky bormo 40cm, srovnání cen police bez ohradky bormo 40cm na portálu HLEDEJCENY. Zboží nemáme fyzicky na našem skladě. Odeslání z našeho skladu obvy.


Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.