čtvrtek 6. července 2017

Conecterm hlavice

Na termostatické ventily a hlavice poskytujeme záruku let. Buďte i vy našimi zákazníky! Od počátku se věnujeme technologii a vývoji termostatických ventilů a hlavic. Distribuci a prodej zajišťujeme prostřednictvím specializovaných partnerů a odborných velkoobchodů.


Vyrábíme termostatické ventily a hlavice s vysokou provozní.

Značnou část produkce exportuje převážně na trhy EU. Conecterm je česká společnost. Hodnota nastavení odpovídá pokojové. Zabýváme se výrobou termostatických ventilů a hlavic. CONECTERM termostatická hlavice VK 2. Nabízíme radiátorové armatury, lisovací fitinky, vícevrstvé truby, solární systémy, akumulační.


Join LinkedIn today for free.

We have built an enviable reputation in consumer goods, heavy industry, high- tech, manufacturing, medical. Uzavíratelné šroubení H-ventil včetně ks adaptérů. Oblíbená mini verze v bílé barvě. Možnost uzavření ventilu.


Omezení rozsahu regulace pomocí blokovacích kolíků. Hlavice přivírá a otvírá termosta. Značnú časť produkcie exportuje prevažne na trhy EÚ.


Vzhľadom na vysokú kvalitu použitých materiálov a prevádzkovú spoľahlivosť výrobkov poskytujeme na termostatické ventily a hlavice záruku rokov. Blokovací kolíky nejsou souučástí. Termostatická kapalinová hlavice s kapalinovým čidlem (záruka let). Nutné objednat zvlášť.


Dostupnost: - dnů: Cena s DPH: 302. Danfoss nabízí kompletní sortiment robustně konstruovaných termostatických hlavic a ventilových těles. Tyto jsou prakticky vhodné pro všechny typy topných systémů a instalací, které používají radiátory nebo konvektory.


Dodání zboží ve většině případů do hod od objednání.

V případě nadrozměrných zásilek je doba hod. Ruční radiátorové hlavice. Sety připojení pro radiátory VK. Připojovací šroubení. DIGITERM - stojánková baterie HOME LIFE zvětšit obrázek: DIGITERM - stojánková baterie HOME LIFE - teplá voda připravena za méně než sekund - zahřeje vodu až na 60°C - příkon kW - stupeň ochrany IPX- délka přívodního kabelu m - perlátor pro úsporu vody - spodní přívod vody - LCD display - provedení: nerezová ocel Na baterii s elektrickým ohřevem.


Luxor termohlavice VKM30x5. Z ventilu se demontuje krytka, nebo termostatická hlavice. Pro nastavení lze použít běžný klíč pro odvzdušnění radiátorových těles. H s parafínovou náplní, SAM Myjava.


Elektronická termostatická hlavice EMO T 230V typ NC 1m. Redukce z termohlavice M30x1. M28xshodné s typem Myjava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.