středa 12. července 2017

Mechanické postřikovače

Výrobky světově známého španělského výrobce Goizper jsou známé prvotřídními materiály a inovativními technologiemi. Uživatelé oceňují například regulační tlakový ventil, který zajistí konstantní prou přestože. Mechanické postřikovače. Ruční postřikovač Solo 4Malý praktický postřikovač Solo 4s objemem nádrže l. Nářadí, které je produkováno pod.


Doktor Kladivo není jen bedna svalů, ale také odborných znalostí pro začátečníky i profesionály.

Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme. V našem sortimentu naleznete zahradní mechanické , zádové a motorové postřikovače HECHT. Akumulátorový postřikovač 18L 8Ah. Zakoupíte u nás různé typy mechanických tlakových postřikovačů. Zahradní mechanické a automatické postřikovače usnadní aplikaci hnojiv i ochranných prostředků, aby vaše rostliny nestrádaly, ale prospívaly.


Postřikovače a rosiče. Existují různé druhy postřikovačů. Do našeho sortimentu jsme zařadili ruční postřikovače , výsuvné postřikovače , zádové mechanické postřikovače , motorové postřikovače a náhradní díly k postřikovačům.

Hlavním kritériem pro výběr zahradních postřikovačů je především plocha, kterou chcete ošetřovat, a to, zda jde o postřik trávníku, rostlin v kořenáčích, záhonových květin, menších či větších keřů nebo výhradně ovocných stromů. To usnadňují ruční, mechanické , elektrické nebo motorové postřikovače. Nejširší výběr produktů skladem.


Nabízíme také rozprašovače do interiérů a na malé plochy. Patentované technologie, prvotřídní materiály a silné technické zázemí s vlastním vývojovým centrem jsou klíčem vedoucím ke špičkovým produktům s dlouhou životností a maximální užitnou hodnotou. Objem nádrže umožňuje delší práci bez nutnosti častého plnění postřikovače , široké hrdlo usnadňuje čistění čistění nádrže postřikovače. Většinou se nosí na zádech a pomocí ručního pohonu se přípravek pomocí hadice s tryskou aplikuje na rostliny a stromy.


Majitelé zahrad si dosti často stěžují na to, že péče o jejich zahrádku je stojí nemalé finanční prostředky, náklady navíc každým rokem stoupají. Je to dáno tím, že roste cena vody, která je při péči o zahradu naprosto nezbytným. Zádové mechanické postřikovače Zádové postřikovače jsou určeny pro skleníky či zahrady.


Motorové postřikovače složí na postřik velkých ploch a jsou používané také k deratizaci. Můžete si k nim dokoupit různé nástavce s tryskami, které zaručí, že se proud postřikované látky dostane na správné místo. Zákaznická linka ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL, s. Ocení je především drobní zahrádkáři. Díky postřikovači je nános těchto látek rovnoměrný a přesný. Stroje a nářadí, malá stavební mechanizace, zahradní technika, spotřební materiál.


Všechny postřikovače AGS jsou vybaveny vysoce kvalitními čerpadly vlastní výroby. Taktéž regulátory mechanické i elektrické, počítač, držáky trysek včetně tripletů jsou vlastní výroby.

Gardena mechanické nůžky na živý plot Gardena nůžky na větve Gardena nůžky na stromy Gardena zahradní pilky Gardena sekery Gardena velké nářadí Gardena combisystem Gardena combisystem násady Gardena sypací vozíky Gardena postřikovače. Výkonné kompaktní tlakové postřikovače s různými objemy nádrží a druhy čerpadel splňují předpoklady pro přesně dávkované použití. V katalogu nemáme podrobnější informace o zádové postřikovače.


SOLO Profesionální tlakové postřikovače s nádrží na postřik. Více na zavlahari-eshop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.