čtvrtek 13. července 2017

Drtič suti prodej

Téměř nepoužívaný, nevyužitý, jen dlouho skladovaný a velmi pěkný, nemá platnou elektrorevizi, ale měl by být funkční. Nabízíme pronájem mobilního drtiče sutí a stavebních odpadů. Drtič sutě je plně mobilní.


Zbavte se stavebního odpadu přímo u vás, nebo na vámi určeném místě. Rozdrcenou suť a stavební odpady dle dohody se zákazníkem odvezeme.

Stroje - Prodam drtic bazar. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů drtič. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Na prodej dvourotorový pomaloběžný drtič odpadu od nemeckého výrobce Moco AZ,motor 5kw ,rozměr drtící komory 430x36 automatický reverz.

Odrazovy rotacní drtič suti , dřeva, starých palet a čehokoliv, se sítem 15mm, velmi pevny. V případně zájmu máme na prodej ještě jeden stejný stroj, ale plně funkční. Prodám traktorový drtič RS - 1včetně kardanu již nevyužiji,možné naložení destou. Společnost SANDROCK, s. SANDVIK pro Českou republiku a Slovensko.


Jádrové vrtání, stěnové řezání, lanové řezání a prodej diamantových nástrojů. Potřebujete si vypůjčit nářadí na rekonstrukci bytu, domu či náročnější stavební. Nabízím k pronajmu nebo k prodeji mobilní pasovou drtičku suti betonu kamení asfaltu.


Vhodný pro přesývání. Napište nám, jakého výsledku potřebujete dosáhnout a my vám řekneme, který drtič stavebního odpadu je pro vás nejlepší. Postaráme se o vás bez ohledu na to, jestli jste zkušení veteráni nebo s recyklaci stavebního odpadu teprve začínáte.


Drcení odpadu, třídění suti , betonu či kamene. Provádíme nejen demolice objektů a odstraňování staveb, ale také drcení a třídění suti a stavebního odpadu včetně dělení materiálu kladivem. Drcení a třídění děláme buď přímo na stavbách nebo na skládkách klienta.


Vlastníme také stroje na drcení kamene a. Všechny mobilní drtiče jsou postaveny na velmi robustním chassis s pásovým podvozkem, které nese pohonnou jednotku s motorem Caterpillar, vlastní drtič s výhradně hydraulickým pohonem a vibrační či pasový podavač s objemným násypníkem.

Ovládání drtičů je řešeno. Recycling machine made by Petr Hula. Výše uvedené ceny jsou bez pohoných hmot, obsluhy , kladiv a sít. K výše uvedeným cenám je nutno připočíst DPH. V sekci “Stavební stroje – prodej ” nabízíme velký výběr stavebních strojů k okamžitému odběru.


Dále provádíme veškeré zemní a výkopové práce, provádíme demolice objektů, drcení a recyklace sutí a kamene, opravy, servis a údržbu veškerých stavebních strojů, mechanizace a užitkových vozidel, možnost dodání náhradních dílů. Díky systému řezání nožem je možné účinně rozdrtit kusy stromů a keřů. Celý design přístroje. Tento drtič je určen pro běžné a lepší kuchyně v domácnosti se 4-osobami.


Naším oborem je prodej , pronájem a servis mobilních třídičů a drtičů, kameniva a sutí MCCLOSKEY, servis a dodávky použitých strojů EXTEC, suť. Provádíme prodej a servis mobilní třídičů a drtičů McCloskey, Portafill a Extec a také silničních, zemědělských a lesnických podvalníků Damco. Novinky a bližší informace získáte na našich internetových. Stav zboží Nové, Doba dodání (od obdržení platby) 2-dny.


V celém procesu recyklace platí, že kvalita recyklátů a efektivnost celého procesu je přímo úměrná kvalitě demoličních prací , resp. V naší nabídce naleznete jak stroje nové, tak i několik použitých. RUBBLE MASTER COMPACT RECYCLING SYSTEM je novodobá technologie hospodárného zpracování - recyklace i malého množství stavebního odpadu - stavební suti. V kurzu se naučíte vše podstatné pro pohodlné a bezpečné potápění v suchém potápěčském obleku. Teorie i praxe je zaměřena především na měnící se objem vzduchu v suchém obleku, a s tím spojené změny vztlaku potápěče při změně hloubky.


Asociace pro rozvoj recyklace stavebních materiálů v České republice ARSM, dlouholetý partner projektu Betonserver. Hlavní činností společnosti BIGGEST – stavební stroje byl výkup, prodej , servis a přeprava stavebních strojů a mechanizace, později jsme své služby rozšířili o pronájem stavebních strojů a mechanizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.