pátek 14. července 2017

Chladič zetor 25

Vybroušený blok, klika,nová ložiska, výměna vložek, pístů. Nová spojková lamela. Chladič propláchnutý. Nový termostat ze Z 30. Loni nové vstřikovací trysky.


Chladič zetor 25

Dvě sezony nová baterka 1Ah. Odpružené sedadlo, rozšířená podlaha, doděláno nas. ZETOR - Ve skupině pro traktor Zetor najdete ucelenou nabídku produktů o kterých víme, že jsou na trhu (našem či zahraničním). Uplně nový chladič na A ,zánovní vodni pumpu ,setrvák s přitlačákem , lamela.


A jiné nahradné diely na Supřika. Predam na zetor novu konzolu. Je nám jasné, že jsou to srdcové záležitosti pro nemalou skupinu zákazníků, proto Vám nabízíme nejlepší poměr ceny a kvality na trhu. Pokud nenaleznete nějaký díl, ozvěte se nám a uděláme pro Vás maximum.


Prodám traktor Zetor K. Opravený starter,dynamo,dobrý motor,nic neteče,oprava brzd a uzávěrky,kardan i hydraulika plně funkční. Vice info po telefonu. V této sekci njdete náhradní díly na Zetor , Zetor 25A , Zetor 25K , Zetor 25N. Seřadit podle Zobrazit.


Inzerát Zetor chladič v okrese Jihlava, cena dohodou, od czagrostroj na Sbazar. Nově nabízíme celoměděný chladič na Zetor 25. Při objednávce požadujeme zálohu ve výši celkové ceny. Další služby - opravy chladičů, svařování apod. Vítejte na stránkách, na kterých budeme uvádět informace o. Ahoj nedaří se mi koupit víčko chladiče na Supra už jsem si objednal dvě a ani jedno nepasuje.


Chladič zetor 25

Objednával jsem je od Mikeše i u. VDO otáčkoměr, teploměr do 1stupňů, víčko chladiče , výměna za staré auto. VENAWASS 445views. Hliníkové výrobné štítky na Zetor , štítky radenia, ako aj štítky s nápisom Tento traktor je schopen tahat. D efekt, nie len natlačená farba na rovnom plechu, ako to je pri väčšine momentálne ponúkaných štítkov na trhu.


Mé obavy, zdali Zetor 25A kultivátor utáhne, byly zbytečné. Traktor si s kultivátorem hravě poradil. Ale traktor bez potíží utáhl nástroj i na dvojku.


Chladič zetor 25

Jen do kopce v místech, kde byla půda tvrdší, bylo sem tam nutné použít. Náhradní díly Zetor Elektrika Světla a majáky Motor Kryty Ventily, spínače, bowdeny Díly pro malotraktory. Bez výberu sa zobrazuje celý sortiment. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů zetor 25. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Inzercia zdarma možnosťou vložiť inzeráty a topovanie inzerátu zdarma - inzerciatop. CHLADIČ ZETOR Zdravím, nemáte někdo náhodou výkres nebo aspoň zástavbové roměry chladiče? Přidat odpověď : Přidám jeden poznatek. Podrobný popis: Cena na dotaz Jde o repasovaný díl.


Je nutné nejprve dodat tzv. Poté Vám bude obratem zasláno repasované zboží zpět na dobírku, nebo při platbě předem po př. Problém je v tom že sa stále hreje aj keď ni. CZ - Nabízíme náhradní díly Zetor , pneu pro zemědělskou a těžkou techniku, spolehlivé autobaterie Sznajder.


Vše skladem, dodávka do hod. Kúpim vodný chladič na Zetor 25.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.