pondělí 17. července 2017

Akrylátová vana rohová

Rohová vana Ravak Gentiana 140x1. Levá i pravá orientace. Objem vany je 2litrů. Balení bez madla, nožiček a podhlavníku.


Nikido Hydro Masážní v. Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu.

Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next. Asymetrická vana Ravak 10°.


Hodnocení produktu: (). Vana s protiskluzovým povrchem dna. Skladem, ihned k odběru ks. Vana 150x90x38cm bez nožiček - LEVÁ, bílá. Moderní akrylátová rohová vana NewDay.

Luxusní akrylátová vana FORLI je charakteristická především svým obrovským vnitřním. Neporézní lesklý materiál se snadno udržuje, nezachycují se na něm bakterie. Popis produktu - Teiko Barma rohová akrylátová vana 125x125x4cm.


Detail produktu Do obchodu. Obdélníková akrylátová vana Rozměry 150x7 160x7 160x8 170x7 180xcm. VANA RIHO – NEO Vana NEO neobvyklého tvaru, která zcela jistě upoutá pozornost každého. Prostorná vana určena do rohu, která umožní i koupel ve dvou.


Vany NEO jsou vyrobeny z litého akrylátu, který je odolný a snadno se udržuje. Poskytuje dlouhou životnost. Akrylátová rohová vana Gentiana. Pohodlí a prostor pro dva. Vana Gentiana vám poskytne dost místa pro položení rukou na jejích širších lemech.


Její sedátko zase milují děti, je příjemné ale i při sprchování nebo k odložení kosmetiky při koupeli. RV 1PRINCESS 1x 1Arttec akrylátová vana rohová. Doprava a instalace Referen.


Vana - dominantní prvek celé koupelny. Ať už zvolíte klasickou, asymetrickou, volně stojící nebo rohovou, vždy vybírejte v té nejvyšší kvalitě. Koupání přece není pouze o hygieně.

Smaltovaná vana , nebo akrylátová vana ? Cena za vanu jednoho či druhého typu souvisí nejen s konkrétními rozměry, ale také s tím, jaké technologie byly použity při výrobě. ATHÉNA 150×1Vagnerplast Vana rohová s podporou. Zdarma dárek v hodnotě 6Kč! A51CR AlcaPlast Vanový odtokový komplet s ovládáním chrom.


WATER HOUSE PREMIUM GALEA 160P asymetrická rohová akrylátová vana. I v menší koupelně si můžete dovolit rohovou vanu! Důkazem je akrylátová vana FLORA NEO, která má rozměry 1× 1cm. Nezabere moc místa, a přitom vám poskytuje dostatek prostoru pro příjemný odpočinek.


Santech Ariela vana 1x cm. Tlumí hluk při napouštění vody. Je jedním z nejtvrdších termoplastů na světovém trhu. Přináší komfort díky větší šířce v jejím středu a navíc poskytuje pohodlné ležení s možností pohodlné podpěry rukou. Relax a pohodlné kúpanie vo vani rohovej, smaltovanej, či vo vani z liateho mramoru môže začať už pri jej výbere na FAVI.


Voľne stojace elegantné vane, hydromasážne, rohové, s dvierkami, asymetrické, oválne aj moderné minimalistické vane. Díky větším rozměrům rohové vany ji lze používat jako vanu pro dva. Symetrická akrylátová rohová vana Hopa FIRENZE, nabízí dostatek vnitřního prostoru pro pohodlnou koupel. Bílá akrylátová rohová vana iBATH CORNER NEO v novém atraktivním designu je vyztužená sklolaminátem pro vyšší pevnost a odolnost.


Velký vnitřní prostor a hloubka až 5mm vám poskytuje při koupeli maximální komfort. Volně stojící akrylátová vana PHILADELPHIA 150xcm. Zboží bude dostupné 16. CINDY 170x80cm koupací vana z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.