čtvrtek 20. července 2017

Aeg wkl 753 u

Aeg wkl 753 u

Aeg WKL 7Operating And Installation Instructions (pages) wall-mounted ele. Popis a specifikace ↓Ke stažení . Možnost plynulé nastavení teploty mezi až 30°C s proti. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte.


Aeg wkl 753 u

V, příkon 750W, výko. Snadná montáž a rychlé předávání tepla. Vhodné pro trvalé, přechodné nebo doplňkové vytápění. Konvektory se připevňují na stěnu pomocí kovového.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. U je vybaven přívodním kabelem (m) bez zástrčky. Montáž na stěnu pomocí konzoly (součást dodávky). Free delivery on eligible orders of £or more.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vybe. Přímou náhradu s novým digitálním termostatem naleznete ZDE na tomto odkazu. Přístroj je vhodný např.


Součástí dodávky nástěnná konzole. Zkuste vybrané alternativní produkty. RAW FOOD: Ako jesť zdravšie nielen po Vianociach. Kód tovaru: AEGWKL753U. Stiebel Eltron CNS 75.


Aeg wkl 753 u

AEG -HC WKL 7U biely. Dopřejte si jarní detox a nastartujte své tělo. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Class: Home electronics. SubType: Wall mounted convector heater.


User Manual Manual type: User Manual Pages: Size: 2. Topení, kotle, ohřev vody a regulace od tuzemských a zahraničních výrobců. Kontakt : Kontaktní formulář : Ceny paliv : Info o zboží : Výstavy : Tipy, novinky a články o t. If you accept, anonymous cookies are used to improve our site and services. Third-party content is also used. Some information may be share securely, with trusted partners. Vyberte si alternativu.


Aeg wkl 753 u

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Nástěnné konvektory s termostatem, příkon od 0. Požadovanou teplotu lze nastavit otočným voličem termostatu (6–30°C).


Celý popis a technické parametry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.