čtvrtek 4. května 2017

Rohova umyvadla

SAPHO ALABAMA umývátko 36x11x23cm, litý mramor, levé, bílá AL794. Asymetrická a rohová umyvadla - 7. Nebyly nalezeny žádné produkty. Odstranit ze seznamu Add to list.


Umyvadla z keramiky patří zaručeně ke klasice. Litý mramor a minerální kompozit představují atraktivní alternativy - tato umyvadla je možné pořídit si v nejrůznějších barvách. I skleněná umyvadla si vydobyla významný podíl pozornosti, umožňují efektní hru s tvary.


Skvěle vypadají také umyvadla z litého mramoru, která jsou navíc příjemná na dotek. Pokud si potrpíte na konkrétním stylu, navštivte sekci retro umyvadla , nebo rovnou sekci černých umyvadel. Pokud jdete po osvědčených kusech, prohlédněte si výběr z oblíbených značek, jako jsou umyvadla Jika, Laufen, Kolo, Ravak a dalších. Umývadlá do každej kúpeľne nájdete v SIKO.


Rohova umyvadla

V našej ponuke nájdete všetky druhy umývadiel, ktoré sú aktuálne na trhu. Vďaka tomu vybavíte interiér akejkoľvek kúpeľne alebo WC v súlade s vybraným štýlom. Umývátko, umyvadlo, dvojumyvadlo, výlevka? Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké.


Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné.


Rohova umyvadla

The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics. Vybírejte z produktů v kategorii umyvadla.


Nejlevněji od 7Kč. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Ak vlastníte zľavový kó pomocou ktorého je možné uplatniť zľavu za tovar, vložte ho tu.


Po zadaní platného k�. Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Více informací - Koronavirus. Vyhledat: Nahlásit chybu Úvodní stránka Sapho Přihlášení uživatele. V případě vzniku povrchových trhlin nebo v případě zmatnění povrchu vyleštíte v souladu s výše uvedenými pokyny.


Těmi nejoblíbenějšími jsou skleněná umyvadla a keramická umyvadla na desku. Na desku se dají umístit i zápustná umyvadla , která jsou do desky zanořena a nad desku prakticky nevyčnívají. Oblíbená jsou hranatá umyvadla.


Chcete dodat vaší koupelně šmrnc? Pak jste tu správně – u nás seženete krásná designová umyvadla , která vaší koupelně budou zaručeně slušet. Skleněná umyvadla se hodí do koupelen v moderním či industriálním stylu.


Kromě těch z transparentního skla u nás najdete i různě barevné. Taková umyvadla jsou určená do moderních koupelen. V našem e-shopu máme umyvadla na desku, umyvadla rohová, umyvadla zápustná, umyvadla závěsná a do větší koupelen si můžete vybrat i dvojumyvadlo. Můj účet Můj seznam přání Můj košík K pokladně Přihlášení Hlavní menu.


Rohova umyvadla

Rohová umyvadla řeší malý prostor ve Vaší koupelně. Vyberte si z mnoha rozličných způsobů provedení rohových umyvadel, které jsou v naší nabídce k dostání. Ideálním řešením jsou hlavně pro koupelny menších rozměrů. Ušetří spoustu místa a zároveň skvěle oživí Vaší koupelnu.


Je to také originální designový doplněk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.