pondělí 8. května 2017

Nízká vana se zástěnou

Nízká obdelníková vana vana 1x cm. Snížená vana - pouze cm. Filtrování: Kontakty. Nízké akrylátové vany se hodí do každé koupelny. Vana a sprchový kout v jednom.

Je jen na Vás, čemu dáte přednost. V nízké vaně se můžete vykoupat, osprchovat, dopřát dětem spoustu zábavy, ale také třeba přeprat jemné prádlo v ruce nebo vanu využít při úklidu. Pokud navíc zvolíte vhodnou vanovou zástěnu, vytvoříte ve Vaší koupelně moderní sprchový kout, který nabízí mnohem více.


V naší nabídce naleznete nespočet tvarů - vany obdélníkové, rohové, kulaté či zcela atypické. Také výběr materiálů, ze kterých jsou vany vyrobeny, je široký. Dle materiálu dodáváme vany z akrylátu, smaltované, ale třeba také z litých.


Před koupí vany do koupelny si ujasněte, jaká má být.

Hydromasážní je ideální na relax. Volně stojící vana , sedací vana , vířivá, masážní? Praktickou vanu s dvířky oceníte při mytí osob se sníženou pohyblivostí. Díky nízkému vstupu do vany.


Inspirujte se a vybírejte ze stovek van na FAVI. Střízlivá kubisticky laděná vana Santech NOVA se prezentuje obdélníkovým půdorysem se středově umístěným odtokem a elegantním. Kč včetně DPH Riho PETIT Sedací vana. Velmi žádané jsou pak typy, které lze doplnit vanovou zástěnou , a v malém prostoru tak vytvoří vanu a sprchu v jednom. Proto je dobré volit ty se speciál.


Connect Air vana se zónou pro sprchování ze sanitárního akrylátu. Vnější plášť vyztužen skelným vláknem. Zpevněný rám a dno vany. Typ montáže: k zabudování nebo v kombinaci s předním (a bočním) panelem.


Pomohou speciálně tvarované malé vany, zpravidla asymetrické, vybavené sprchovou zástěnou dokonale kopírující jejich tvar. K mnohým můžete ve shodném designu pořídit i další koupelnové vybavení.

Běžně v místě, kde má vana širší ploché dno a kolmé stěny, je umístěný sifon, tam se. Také počítáme s tím, že standardní zástěny jsou umístěné v rámu se skleněnými či. AKRYLÁTOVÁ OBDÉLNÍKOVÁ VANA CLASSIC V. Zádová část má přiměřený sklon, který slouží k pohodlné relaxaci. Okraje vany jsou na obou čelech mírně zaobleny. Velmi podobnou designovou koncepci má i obdelníková vana Santech LINEA.


Ideální je dosáhnout výšky. Obdélníkové vany jsou nejčastěji zvoleným tvarem do koupelen. Svým jednoduchým a elegantním obdélníkovým tvarem výborně zapadá tato vana do většiny designů koupelen.


Je zde však pár otázek, na které si musíte při výběru odpovědět. Rozměr z hlediska šířky většina z nás dopředu již zná, málokdo přemýšlí. Z pohodlné vany se vám nebude chtít odcházet. Koupelnová vana vašich snů je investice, která se vám rychle vrátí v podobě dlouholeté spokojenosti.


Z široké nabídky tvarů a rozměrů našich akrylátových van si snadno vyberete tu, kter�.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.