pondělí 15. května 2017

Malý postřikovač

Pro uživatele, kteří mají rostliny jen na balkóně, nebo třeba pouze občas potřebují postříkat nějaký keřík u domu, bude vhodný malý postřikovač s objemem až litry. Jedná se totiž o ruční varianty, které svým tvarem mohou připomínat například parní čističe. Opravdu potřebujete malý postřikovač ? Vždycky jste maloval dům?


Pak víte, jak je zábavné ovládat válec nebo kartáč –ne. Kartáče, vhodné pro malé plochy, jso.

Robustní čerpadlo dosáhne potřebného pracovního. Spolehlivý malý postřikovač za perfektní cenu. HECHT 415V - tlakový ruční postřikovač. Ochranný zvon - malý s herbicidní tryskou.


Balení: Vyberte, ks (1Kč). Na malé zahrádky nebo balkony postačí ruční postřikovač s objemem nádrže nebo litry. Láhev natlakujte několika… 5Kč – 8Kč v obchodech Porovnat ceny.


Proteco postřikovač zádový l (5) Přidat do porovnání.

Marolex Mini 5ruční postřikovač. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Závěsný a tažený postřikovač AKP. Hodí se k celé řadě činností v domácnosti - k čištění, k dezinfekci, ale i např. K natlakování kapaliny stačí několikrát stlačit tlakovací.


Vyprodáno Značka: Kingjet Záruka: 24. Kč bez DPH 1Kč Detail. Odměrka plastová l. Nastavitelná tryska usnadňuje postřikování i obtížně přístupných míst, například spodních stran listů.


Velmi kvalitní tryska je nastavitelná. Než se rozhodnete, do jakého postřikovače investujete, zvažte, co všechno budete chtít stříkat: pokud máte pár ovocných stromů a keřů, nějakou okrasnou zeleň a záhony trvalek, pořiďte si postřikovač alespoň desetilitrový. Postřikovač podle velikosti zahrady. S levnými ručními postřikovači s náplní až litry roztoku vystačíte jen na malé keříky nebo balkonové rostliny v kořenáčích. Větší keře nebo stromy vyžadují volbu přístroje pro náplň až litrů, opatřený popruhem, kterým se zavěšuje na rameno.


Tak zvané zádové postřikovače na 15. Tenhle malý postřikovač ocení jistě i chovatelé některých druhů zvířat- hlavně těch terarijních – například u nás syn používá rozprašovač, když se jeho mazlíček krajta svléká z kůže – i tady je třeba rosit, jen je třeba dávat pozor, aby před rosením nebyla v postřikovači nějaká chemikálie nebo hnojivo na rostliny. Také utírání prachu je rázem.

Teleskopická postřiková tr. Ihned na prodejnách. Ruční pístový postřik. Je vybaven pístovou pumpou, která tlakuje nádobu. Malý vzduchový postřikovač: DIY!


Je vhodný pro ošetřování rostlin na zahradě, na balkóně, ale i rostlin pokojových. Solo 4- ruční postřikovač L. Stačí několika pohyby natlakovat nádobu postřikovače a můžete rozprašovat. Tlakový postřikovač SOLO 4s 5-ti litrovou nádrží na postřik.


Využití při postřiku venkovních i pokojových rostlin (k aplikaci přípravků na ochranu rostlin, hnojiv a rosení) nebo při kropení prádla během žehlení. S plynule nastavitelnými obrysy postřiku můžete flexibilně a dle potřeby zvolit mezi bodovým a kuželovým paprskem vody. Nejenže snadno zavlažíte květinové a rostlinné záhony, ale zbavíte se i hrubých nečistot na terasách nebo zahradním nábytku.


Specifikace: - je navržen pro aplikaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.