středa 17. května 2017

Koncovky výfuku zvuk

Ahoj všichni, v dnešním videu narychlo a levně vyrobím koncovku výfuku , která přidá aspoň koní a jednoho poníka! Koncovky výfuku, so športovým zvukom. Vysokokvalitné prevedenie. Pomocí videa si můžete vyrobit jednoduchou koncovku výfuku která vám vylepší zvuk vašeho auta.


V této kategorii najdete koncovky výfuků a sportovní výfuky. Sportovní výfuk změní zvuk automobilu do sportovnějšího režimu. Tady máte menší typ na úpravu koncovky výfuku na Felicii 1. Stačí lepící páska, duše z kola a nůž a je to, snadno a rychle.


This video is unavailable. Dále máme koncovky výfuku pro přesně daný model auta a nebo univerzalní, které jsou většinou i levnější. V současné době však nerezové koncovky výfuku jsou již cenově dostupné.


Koncovky výfuku zvuk

Ovšem pozor v případech, kdy výfuk vyladíte špatně, pak Vás může potkat efekt opa. Pokiaľ ste si vždy chceli nejakou drobnou zmenou vylepšiť dizajn auta, alebo pridať ten správny športový zvuk výfuku , táto kategória je pre Vás. K vysokým výkonom a špičkovému podvozku patrí už od dávnych čias poriadny výfuk.


Predsa už ako malí sme autá porovnávali aj podľa toho, aké koncovky výfuku im konštruktéri nadelili a ako počas jazdy zneli. Výrobcovia áut robia v súčasnosti všetko pre. Turbo ( zvuk ) píšťalka do výfuku - Blow Off. Titanové, karbonové a kombinované koncovky výfuků. Legendární hluboký zvuk výfuků Remus v lehkém provedení pro nejnovější japonské enduro.


Prodáváme laděné koncovky výfuků , duplex, tuning výfuky. Díky laděnému výfuku Laityng získá vůz nejen sportovní vzhle ale. Každý motorista určitě miluje ten správný sportovní zvuk vycházející z kvalitního laděného sportovního výfuku. Nezbytnou součástí tuningu je proto pořádný sportovní výfuk, kde můžete pomocí sportovního rezonátoru, koncového sportovního tlumiče a nebo rovnou celého výfuku od katalyzátoru směrem dozadu dosáhnout krásný sportovní zvuk , často odlehčení.


Kdyz stal clovek za autem, zmeny si fakt nemohl nevsimnout. Samozrejme kdyz zmenis koncovku za skoro stejnou tak treba ani nemusi. Správny tuning výfuku totiž prináša efekt v podobe vyššieho výkonu a lepšieho zvukového prejavu. Práve lepší zvuk býva často motiváciou pre úpravu výfuku či jeho koncoviek. Predstavíme vám kompletnú produktovú líniu spoločnosti Buzzer, ktorá spolupracuje s viacerými poprednými tuningovými štúdiami.


O kvalite výfukov Buzzer sa môžete presvedčiť aj vy. Hodnocení produktu : (Velmi dobrý) recenze. Na výběr jsou různé tvary koncovky – kulatá, zkosená, oválná, hranatá či dvojitá.


Píšťala vydávající zvuk turba od italské firmy Pilot. Výběr správné koncovky také záleží na průměru výfuku. Existují různé velikosti píšťal výfuku – S, M, L a. Cena za kusy 1eur. NA EMAIL NEODPOVEDÁM PROSÍM VOLAJTE. Výfukové koncovky - tuning-in.


Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta, sortiment který jinde nenajdete. Pro majitele vozu, kteří nepreferují ani decentní sportovní zvuk výfuku , má firma výrobce samostatné koncovky v základním rozdělení jednoplášťové a dvouplášťové. Tyto koncovky se montují přivařením přímo na čelo tlumiče, svár je poté ošetřen. LXbyly navržené tak, aby zlepšily vzhle zvuk a výkon vašeho motocyklu.


Těsnění výfuku Škoda Favorit Felicia s. Dummy - koncovky výfuku - pár (ks). Tvarově připomínají koncovky výfuku. Výrazně změní vzhled zádě Vašeho vozu.


Koncovky výfuku zvuk

Vyrobeno z kvalitního ABS - Alu Brush. Materiál Alu Brush – atraktivní vzhled lesklého broušeného hliníku. Montáž: jednoduchým přišroubováním na originální nárazník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.