úterý 16. května 2017

Automatický naviják na hadici

Ideální naviják na zahradní hadici do dílny, garáže i na zahradu. Po použití krátce zatáhnete, čímž uvolníte aretaci a naviják plynule navine hadici zpět do bubnu. Navíjení hadice zajišťuje pružina uvnitř navíjecího bubnu. U nás si můžete vybrat praktický hadicový naviják nebo vozík na hadici od špičkové britské firmy Hozelock a zavlažovat svůj trávník i záhony se vším pohodím. Už žádné nervy při namotávání nebo rozplétání zasukované zahradní hadice.


Plynulé navíjení hadice. Box s madlem pro snadnou přepravu. Stavitelný doraz na hadici pro volbu délky. Poněkud komplikovanější je však jeho montáž na držící desku či sloupek. Zařízení je dost těžké a upevˇvovací šrouby dosti subtilní.


Kč (vč. DPH) ks do týdne. Přidat do seznamu přání. Porovnat tento produkt. Postřikovač impulzní, kovový s hrotem, metrů. Recenze na vozíky na hadice.


Vozíky na hadice podle zkušeností ostatních. Usnadněte si skladování zahradních hadic pomocí navijáků a držáků na zahradní hadice. V sortimentu naleznete vozík na zahradní hadice, na který lze pomocí kliky zahradní hadici navinout a pomocí koleček snadno přesunout na potřebné místo.


Nabízíme také nástěnné držáky hadic, pro snadné skladování. V nabídce máme také automatické navijáky na zahradní. Hadicový naviják s automatickým navíjemím. Dodáváno včetně držáku na zeď. Sada bubnu na hadici řady GARDENA Classic je univerzální a kompaktní.


V katalogu nemáme podrobnější informace o automaticky navijak na zahradni hadici. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu. Kvalitní nerezové pružiny zajišťují dlouhou. ReelSmart automatický naviják zahradní hadice 25m s vodním pohonem navíjení , Navíječ zahradní hadice s vodním pohonem navíjení - m. Příkladem může být schránka. Tento automatický vratný naviják na vzduchovou hadici je pro vás tou pravou volbou, chcete-li předejít zamotávání hadice a udržet si na pracoviště pořádek.


S neuvěřitelným pracovním tlakem ve výši barů můžete pro tento naviják na vzduchovou hadici najít celou řadu uplatnění. Vozík je opatřen velkou klikou, díky níž hadici po zalévání snadno navinete zpět na vozík. Součástí balení je nejen hadice, ale i spojky a hadicová tryska. Praktický box se montuje na zeď a je otočný o 180°.


Box na hadici navíjí hadici za vás. Hadice se pohodlně vytahuje s minimálním úsilím a zastavuje se v krátkých intervalech maximálně cm. Krátkým tahem za hadici se zámek deaktivuje a díky navíjecí automatice se.


Ulehčete si práci s praktickým navijákem s hadicí od firmy tectake. Díky pohodlnému vytažení a blokovacímu mechanismu máte k dispozici vždy takovou délku hadice, kterou právě potřebujete. Boční kolo navijáku je otočné o 1°, proto všude. Garantujeme předání zásilky přepravní společnosti do hodin od objednání. Akce SLEVA nemá časové omezení, platí pouze do vyprodání zásob.


Z velkého množství typů, rozměrů a druhů si vybere každý, odborník i laik. Hadice už se nebude nevzhledně válet všude možně, ale bude mít své místo. Naviják na hadici litinový 38x50x27cm.


Přemístění hadice je velmi praktické díky kolečkům, které jsou na spodní straně navijáku. Rozměry: celkové 38x50x27cm , kolečka 10cm , kruh na. Pouze na Svarecky-obchod.


Automatický naviják na hadici

Automatický hadicový naviják za skvělou cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.