pátek 5. května 2017

Hadica na práčku whirlpool

Odborne poradíme a diel dodáme už na druhý deň, spoľahlivosť je na 1. Na začiatok si povieme s akými najčastejšími poruchami sa môžeme stretnúť a ako vznikajú. Dozviete sa aj pár tipov na články, ktoré sú užitočné pri starostlivosti o vašu práčku. Poruchy práčky sú rôzne a majú celé množstvo dôvodov. Náhradné diely na pračky - hadice vnútorné.


Ak prívodná hadica na práčke zodpovedá modelu na obrázku “B”, pravidelne kontrolujte.

Menšou nevýhodou je, že na túto práčku nemôžete na trvalo nič položiť, pretože dvierka sa otvárajú. PRÁČKU NIKDY NEPREMIESTŇUJTE UCHOPENÍM ZA. Ak sa odtoková hadica na vašom modeli práčky nachádza vnútri spotrebiča. Vypouštěcí hradice na pračky, náhradní díly. Hadica práčky výtoková univerzálna do väčšiny pračiek.


Zápach v pračce už rozebírají maminky na webu. Vypúšťacia hadica – výtoková, dĺžka 2m, koncovky rovná-rovná. Prívodová hadica značky Wpro SIH2s dĺžkou m je vybavená aqua stopom.


Hadica je vhodná pre všetky typy umývačiek a práčok a na vodu v teplotnom rozmedzí ° C - ° C a tlak barov.

V balení je tesnenie a mikrofilter. Systém aqua stop zaisťuje vonkajšiu ochranu práčky. Zabraňuje akémukoľvek úniku vody z prívodovej hadice. V prípade úniku vody aqua stop.


Práčky sme vyberali na základe obľúbenosti medzi zákazníkmi a ku každej sme popísali to, aké má výhody i nevýhody. Takže je použiteľná aj pre prív. Zobrazit Detail produktu. K porovnaniu Porovnať. Diely zasielame bez ča.


Pračky a sušičky Čisticí prostředky, síťky na praní, vůně do sušičky a další. Chladničky a mrazničky Čisticí prostředky, pohlcovače ethylenu, vodní filtry, formy na le skladovací koše a další. Péče o domácnost Čisticí prostředky, hadříky, osvěžovače vzduchu, prachové filtry, potahy na žehlicí prkno a. Neviem, kvôli čomu na tom výrobca šetrí. Predpokladá, že je jednoduchšie prispôsobovať odtok a prívod el. Jediným riešením zostáva výmena.


Vybratie je jednoduché, zatlačiť na dva plastové výstupky na boku a vyjde von. Nie je síce najlacnejšia, ale pre správnu funkciu potrebná. KONTAKT SPOLOČNOSTI WHIRLPOOL SO ZÁKAZNÍKOM SA NEKONČÍ KÚPOU SPOTREBIČA.

Našim zákazníkom ponúkame program INFINITI, ktorý umožňuje uzavrieť: 5-ročný servisný kontrakt, ktorý zahŕňa bezplatnú výmenu chybných súčiastok výrobku počas celej doby platnosti kontraktu vrátane nákladov na prácu a cestu mechanika. Na webu spotrebice- whirlpool. Predám MALÚ pračku AEG Lavamat.


Kapacita prania: kg. Inzerát platí do zmazania. V Šali a okolie doveziem v cene, ďalej dohodou, pošlem aj na dobierku. Whirlpool , Bauknecht, KitchenAi Indesit a Hotpoint.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.