čtvrtek 4. května 2017

Čistící prostředek na pvc

PVC , vinyl, linoleum. Rozhodně nedoporučujeme používat běžné čistící prostředky, které jsou například určeny k mytí nádobí protože tyto odmašťovače mohou poničit ochrannou PUR vrstvu. Pak na běžné denní čištění Dr. Společnost Forbo pro své podlahoviny vyvinula čistící prostředek Monel.


Tento čistící prostředek. Nabízíme systémy na ošetřování, čištění a sanaci těchto povrchů. Doplňky - Čistící prostředky na podlahy. Prachové utěrky k Dust wiper. Instalační a doplňkový sortiment.


Schutz jsou velmi kvalitní produkty, které jsou vhodné na elastické podlahové krytiny, laminátové podlahy, lakované, olejované či voskované dřevo a korek. Schutz má však v nabídce i univerzální čističe, případně také pečující. PRONTO Clean It Original 7ml.


Pronto Original 7ml, rychle odstraňuje nečistoty z laminátov. Mycí a čistící prostředky na podlahy Účinné mytí a čištění různých povrchů. Firma INTE čistící technika s. Německa, které vyhoví všem Vašim požadavkům i pro ten nejnáročnější úklid. Kromě prodeje Vám také nabízíme profesionální opravu našich strojů. Služby jsme dále rozšířili.


Umožňuje vyčistit beze zbytků a beze šmouh i podlahové krytiny silně odpuzující vodu. Nová generace tří speciálních přípravků na mytí a ošetřování dřevěných povrchů,. Mýdlové čističe výborně čistí parkety a plovoucí podlahy.


Čistící prostředek na pvc

Kromě dřevěné podlahy také dobře vyčistí dřevěný nábytek, dveře a rámy. Podlahu lze udržovat mnoha přípravky a jejich volba závisí na druhu krytiny. Samotné čistění podlahy je opravdu jednoduché a. Vytváří hedvábně matný, antistatický ochranný film.


CLEANER ALCO ORANGE je velmi účinný prostředek určený k odstraňování veškerých i silně usazených nečistot. Ekologický prostředek na mytí podlahy Merida ECO FLOOR - ekologický koncentrovaný přípravek na bázi alkoholu určený především na ruční a strojové mytí vodě odolných podlah. Přípravek je velmi příjemně.


Čistící prostředek na pvc

WPC (3) Čistící prostředky (82). Resetovat všechny filtry. Vybírejte si Čistící prostředky na koberce a čalounění podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Obsahuje ošetřující a leštící substanci zajišťující účinnou ochranu před opětovným usazováním nečistot na povrchy z moderních hmot.


PROSTŘEDEK JE PLNĚ ÚČINNÝ PROTI KORONAVIRU. Kombinace účinné látky s aniontovými, popřípadě neiontovými tenzidy umožňuje vysokou aktivitu přípravku na povrchu, vynikající schopnost pohlcování nečistot a čistící účinek při zároveň nízké hodnotě pH. Vysoká čistící schopnost.


Rozpouští účinně nečistoty a tuky. Produkt je neutrální a netvoří žádný. Výkonný čistící prostředek. Vhodný pro každodenní čištění. Hodnocení produktu:.


KB, Typ: pdf, Datum poslední změny 26. Speciální čistící prostředky. ALEX je vhodný zejména na lino a dlažbu. Dokonale čistí a zanechává příjemnou vůni.


S mýdlovým čistícím prostředkem ALEX bude vaše lino a dlažba dokonale čistá a chráněná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.