úterý 16. května 2017

Doprava betonové směsi

Při dopravě je důležité dbát na to, aby se směs nerozmísila. Společně s výrobou betonových a speciálních směsí poskytujeme dopravu moderními autodomíchavači přímo na staveniště o maximálním objemu 9m3. Výroba betonu, betonové směsi , drátkobeton, pohledový beton, anhydritové lité podlahy, cementový potěr, zdící malta, cementová malta.


Doprava betonové směsi

Nabídka a ceník betonových směsí V naší nabídce najdete nejen všechny normované betonové směsi , cementové potěry a malty, ale i písky a drtě. Transportbeton je určený nejen pro Kuřim, ale i pro široké okolí. Středisko doprava Betonpumpy a doprava (TBG Slovensko, a.s.) K dopravě se používají autodomíchávače na podvozcích Tatra, Mercedes a MAN o užitečném objemu bubnů od m³ do m³. Betonové směsi V našich betonárnách mícháme betonové směsi špičkové kvality s certifikovaným systémem řízení výroby.


Při výrobě betonu uplatňujeme dlouholeté zkušenosti a jsme schopni nabídnout i směsi na míru podle specifických stavebních požadavků. SLUŽBY KTERÉ NABÍZIME Zajišťuje odvoz vlastními sklápěcími vozy. Nabízíme širokou škálu betonů. Podkladní, konstrukční, cementové potěry a další betony vyráběné dle platných předpisů. Postaráme se také o rozvoz písků, drtí, kačírků a dalších stavebních materiálů.


Víme, jak důležité je správné objednání, výroba, kontrola kvality, doprava a uložení betonové směsi. Toto všechno ovládáme a proto to nabízíme svým zákazníkům. Namícháme, dovezeme a uložíme všechno přesně tak, jak vy budete potřebovat. Můžete si vybrat jestli chcete dopravu autodomíchávačem, autodomíchávačem s vlastním čerpadlem (PUMI, pumpomix) popřípadě použití klasického čerpadla - betonpumpy.


Provoz máme celoroční, plně automatizovaný, řízený počítačem. Betonárna je vybavena i zařízením pro recyklaci zbytkového betonu. BAUMIT Betonové směsi. Tradiční i speciální betonové směsi pro běžné i náročnější betonářské práce v domě i na zahradě,jako jsou např.


Tradiční výrobky Vás osloví velmi snadnou zpracovatelností a spolehlivou kvalitou. Speciální výrobky zaujmou naopak svou jedinečností a nápadem. Výroba a doprava betonu, betonové směsi a monolitické konstrukce Tišnov. Beton a betonové směsi jsou vyrobeny podle druhu stavby. Baumit betonové směsi - tradiční i speciální betonové směsi pro běžné i náročnější betonářské práce v domě i na zahradě,jako jsou např.


Vyrábíme moderní betonové směsi. Zajišťujene dopravu betonu ve vlastních vozech a uložení betonu na stavbě pomocí betonového čerpadla. Rozlišujeme prostředky na primární (od výrobny na staveniště) a sekundární dopravu (po staveništi). Postupně se činnost společnosti rozšířila o komplexní služby v oblasti dodávky čerstvých betonových směsí- prodej, doprava mixy a sklápěči a čerpání a ukládání. Dalším krokem v rozšíření firmy bylo provádění zemních prací, doprava sypkých hmot a zeminy sklápěči, demoliční a stavební práce a prodej štěrkopísků a dalších produktů.


Doprava betonové směsi

Doprava čerstvé betonové směsi. Betonové směsi přepravujeme našim zákazníkům vlastními domíchávači značek Scania, Man a Tatra o objemu - m3. Pro uložení betonu do hůře přístupných míst stavby využíváme autočerpadlo s domíchávačem SWING Stetter FBP 24. Pro dopravu cementových potěrů využíváme sklápěcích kontejnerových vozidel Man.


Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku. Prodáváme nejen kvalitní betonové směsi , ale také písek, štěrky a kameniva různých frakcí. Podívejte se na náš ceník a kontaktujte nás , rádi s Vámi budeme spolupracovat. Provozujeme počítačem řízené betonárny. Všechny jsou moderně vybaveny a vyrobený beton je vždy stejně.


Doprava betonové směsi

Výstavba a rekultivace skládek, kanalizace, regulace a čištění toků, meliorace a opravy meliorací, čištění a kosení HMZ, provádění zpevněných ploch, cest, chodníků, terénní úpravy vč. Naše firma zajišťuje dopravu vlastním vozem. Ceny jsou vázané na hodnotu objednávky. Kvalitu výroby kontroluje TZÚS Praha.


Na vyžádání zašleme certifikát výrobku a prohlášení o shodě. Po dohodě se zákazníkem je možné kvalitu výrobků ověřit krychlenými zkouškami. Již přes let pro vás připravujeme v naší betonárně v Pardubicích ty nejkvalitnější betonové směsi a neustále pro Vás inovujeme naše služby v oblasti dopravy a čerpání betonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.