pátek 12. května 2017

Asymetrická vana riho

Kontakty: RIHO CZ, a. Rohová asymetrická vana Ravak. Související položky asymet. Skladem, ihned k odběru ks. Asymetrické rohové vany RIHO. Objem vany je 3litrů.


Balení bez panelu, nožiček a sifonu. Na objednávku Běžná doba dodání dní. Balenie bez panelu, nožičiek a sifónu. Souhlasím Tato webová stránka používá cookies K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Tato asymetrická vana Riho Doppio je vyrobena z vysoce kvalitního akrylátu, kte.


Riho - velmi kvalitní vany se zajímavým. RIHO YUKON BAvaňa 160x90cm asymetrická , ľavá, akrylátová, biela. TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: 1cm. Stylový prvek ve Vaší. BAVany RIHO jsou vyrobeny z litého akrylátu.


Je to vysoce kvalitní, neporézní plast, v celé tloušťce probarvený. Všechny vany RIHO jsou vyztuženy vrstvou po. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů.


Jedeme naplno a doručujeme expresně. Vyberte si z mnoha různým tvarů i velikostí. Nabízíme malé asymetrické vany i vany do velkých koupelen. Vana RIHO LYRA PRAVÁ BA63. Riho DOPPIO (art.


BA91) je překrásná vana ostrých linií se dvěma zabudovanými madly pro snadnější výstup z vany. RIHO Lyra asymetrická vana pravá bílá 155x105cm - BA67. Výpusť umístěná vprostřed vany je určená pro. Riho Carolina vana 180x, bílá BBZobrazit.


Upozornění: k vanám Clarissa nelze použít čelní a. Tlumí hluk při napouštění vody, je bezpečný proti uklouznutí, snadno. Akrylátová pravoúhlá vana , kompletní včetně nohou SN8. Dostupnost: Do týdne. Sú vyrábané z kvalitných akrylátových materiálov, ktoré sú bezpečné proti pošmyknutiu, majú. Materiál: 1 akrylát.


Asymetrická vana riho

Cena vany je bez krycího panelu a vanové soupravy, vhodné naleznete v záložce příslušenství. Roltechnik Activa Neo Complete 1L. Detail produktu Do obchodu. Sníte o volně stojící vaně? Poradíme, jak vybrat správně.


Když se řekne volně stojící vana , asi se vám vybaví c. Jsou vyráběny z kvalitních akrylátových materiálů, které jsou bezpečné proti. Příslušenství a doplňky k vanám. Nožičky, Výpustě a sifony.


Vany jsou zpevněny skelným vláknem s příměsí polyesteru a dolní plocha vany je zpevněna. Je odolná proti poškrábání, snadno se udržuje a zaručuje dlouhou životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.