pondělí 25. října 2021

Zplynovací kotle atmos

Výstupní teplota kotle musí být trvale udržována v rozsahu - °C. Všechny kotle jsou dodávány v základním provedení s chladící smyčkou proti přetopení. Doporučujeme instalovat kotle s akumulačními. Unsubscribe from eMko Jeseník?


Пуск котельні з котлом Atmos DC25S - Duration: 39:15.

Victor Kim - Інженерні. Ve zplynovacích kotlích se topí především kusovým dřevem, dřevními briketami, hnědým uhlím a uhelnými briketami. Těleso kotlů je vyrobeno jako svařenec z kvalitních ocelových plechů o tloušťce až mm.


Je tvořeno dvěma nad sebou posazenými. Výrobky firmy Atmos vzbudily velký. ATMOS DC18GD s ekvitermní regulací ACD01. Firma: AV-servis, Antonín Všetula Místo: Vracov.


Kotle jsou konstruovány výhradně pro spalování kvalitních dřevěných briket a kusového dřeva.

Spodní část kotle je osazena keramickým kulovým prostorem. S působností po celé České republice. Zplynovací otočný rošt nahrazuje keramickou trysku. Vytvoříme tak kotel na pelety přímo na míru s automatickým zapalováním paliva.


Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Ekologické zplynovací kotle ATMOS přináší nový pohled na spalování dřeva, uhlí nebo dřevěných pelet. Kvalitní kotle od výrobce Atmos za příznivé ceny! Při kontrolách je možné provést i servis a seřízení kotle Atmos.


Přesvědčte se sami a prozkoumejte naší pestrou nabídku. Průměrná životnost ocelových ekologických zplynovacích kotlů při předepsaném zapojení s termoregulačním ventilem nebo Laddomatem je nad let. Proto jsou kotle ATMOS vyráběny z kvalitních ocelových plechů o tloušťce mm.


H4EKO-D jsou novinkou na trhu. Tím, že kotel umožňuje spalovat paliva, které jsou a budou výhledově absolutně nejlevnější, stává se jeho provoz vůči ostatním kotlům nejekonomičtější. Mají shodné připojovací rozměry jako kotle řady H414a H424. Velká násypná šachta umožňuje spalovat velký. Jsou konstruovány pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (na zátop), na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle.


Kotle jsou určeny pro vytápění rodinných domků, chat, chalup a jiných obdobných objektů.

Kotle Generátor Dokogen se vyznačují speciálním topeništěm, které je z obou stran vyloženo keramickými tvarovkami, ve spodní části opatřené otvory pro přívod předehřátého primárního vzduchu, zplynovací tryskou s otvory pro přívod sekundárního vzduchu a spodní spalovací. Dále kotle s ručním přikládáním, především pyrolytické - zplynovací i odhořívací, splňující přísné emisní limity. Z kotlů na pevná paliva Vám nabízíme kotle s vynikající účinností, značky: Atmos , Opop, Ekoscroll, Rojek a Termo-tech. Jedná se o zplynovací kotle ATMOS s ručním přikládáním přizpůsobené pro libovolné vkládání hořáku na pelety ATMOS Auživatelem, pro maximální užitek z obou stylů provozu. Za předpokladu dohoření paliva je vyjmutí zátky a instalace hořáku snadná a hotová do jedné minuty.


Kombinované zplynovací kotle. Díky vysoké účinnosti až a regulačnímu rozsahu až 1 přináší zplynovací kotle na dřevo v praxi úsporu paliva minimálně o až oproti klasickým prohořívacím či odhořívacím kotlům. Další předností u zplynovacích kotlů ATMOS je zplynovací tryska nebo patentem chráněný zplynovací rošt, který umožňuje optimální vyhoření paliva a snadné odpopelnění paliva za provozu kotle.


V praxi to znamená, že nemusíme tak často roštovat. Všechny zplynovací kotle typu Dokogen jsou konstruovány výhradně pro spalování kusového dřeva a jsou vybaveny odtahovým ventilátorem. Kotle ATMOS jsou vybaveny speciálním kouřovým kanálem. Díky tomu kotel během zátopu, provozu a přikládání paliva nekouří do místnosti. Kotle musí být bezpodmínečně zapojeny s třícestným ventilem (se servopohonem a elektronickým regulátorem), termostatickým třícestným ventilem, nebo.


Náhradní díly pro kotle Atmos - kotle na dřevo, kotle na uhlí a zplynovací kotle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.