úterý 9. března 2021

Wc stětka

Toaletní kartáč je nedílnou součástí každého WC. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Stětka na WC MARY LOO bílá, Koziol.


Stěrka na WC Mary Loo je elegantní svým tvarem a svým provedením je snadno omyvatelná. Materiál: pochromovaná mosaz Rozměr: 80x400xmm. Praktický WC sluha s novinovým stojanem a držákem na toaletní papír.


Apr dávkovač mýdla v barvě lila mýdlenka bílá dávkovač mýdla v barvě bílé mýdlenka v barvě lila sklenička v barvě lila. Pokud už máte dost nejrůznějších plastových pomocníků ve vaší domácnosti, proč nedat příležitost i dřevěné štětce, která vaši toaletu jemně, ale přesto účinně vyčistí? Malý hranatý úchyt na stěnu a štíhlé hranaté profily charakterizují tuto sérii. Prodloužená záruka na povrchovou. Jika Cubito Pure WC souprava.


Wc stětka

Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. Pro vyhodnocování návštěvnosti webových stánek a optimalizaci marketingových aktivit využíváme cookies. Používáním našich webových stránek s užitím cookies souhlasíte. Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: Melaminový.


Unikátní wc štětka linea vám zpříjemní každý den a vykouzlí na tváři úsměv. Jistě si tento produkt zamilujete. Firma ZACK je prémiovou evropskou značkou, specializující se na produkty z nerezové oceli v segmentu designových bytových doplňků. Zack má rozsáhlou kolekci doplňků, čítající přes čtyři sta výrobků pro každou příležitost, každou náladu a. WC štětky) Hodnocení produktu:. WC stětka s otvory na zavěšení.


Od držáků toaletního papíru až po toaletní kartáč vám naše doplňky k WC pomohou udržovat koupelnu či toaletu čistou a svěží. Nabízíme různé barvy, design i materiály, takže si toaletu můžete vybavit podle svého vkusu stejně jako ostatní místnosti v bytě. Nejlevnější e-shop NetObchodak.


Zboží za akční ceny, slevy. Podobné produkty Detail. Po vyprodání bude dodací lhůta opět prodloužena. Doplňky pro WC a koupelny, které vám ušetří práci a čas.


Wc stětka

WC vyčistí vaši toaletu obzvlášť důkladně. Dřevěná štětka na WC Kliknutím zobrazíte detail obrázku. Díky praktickému kartáči vyčistíte i těžko dostupná místa. Doufám, že se nebude převracet.


B) Další informace o produktu. Bílá s plastickým dekorem. Tento výrobek nelze nalepit! This video is unavailable. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Wc stětka

Nově přehlednější a rychlejší. Gastro Jednorázové nádobí BIO nádobí FINGERFOOD. Kč (€9) 1Kč ( €) bez DPH. Provedení: nerez Povrchová úprava: lesk.


Držáky toaletního papíru, štětky a kartáče, záchodová prkénka, dětské nočníky a prkénka pro děti jsou doplňky k WC , které u nás pořídíte za příznivé ceny. Vážení zákazníci, máme pro vás otevřeno, přijďte za námi na naši vzorkovnu na Chodov, těšíme se na Vás! Redukce na WC Pinguo s měkkým polstrováním sedadla zajišťuje pohodlné sezení pro vaše dítě během důležité chvíle. Dá se bezpečně připevnit na záchodovou mísu.


Je vybavena dvěma držadly po stranách, k. Výrobce-dodavatel Aqualine. Dostupnost Doručení 3-prac. Porovnání cen stetka na wc bila, srovnání cen stetka na wc bila na portálu HLEDEJCENY. Už vás nebaví, že vždycky shodíte šampón ve sprše nebo neustále hledáte zubní nit? Pořiďte si koupelnové doplňky, jako jsou police do sprchy, věšáky na ručníky či stojany na kartáčky.


Nebo si kupte koupelnovou sadu několika krabic a všechny maličkosti si uložte do ní. Moderní Darwin design.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.