pátek 6. listopadu 2020

Závitová spojka

Závitová spojka

Závitová spojka - mufna z poniklované mosazi. Související produkty. Nerez, kulatý průřez, PN Bar AISI 316L. Záruka Záruční doba u výrobků GTM se prodlužuje v případě, že spotřebitel předloží výrobek k servisní prohlídce u autorizovaného servisu pravidelně každý rok. Redukce přímá s vnějším palcovým závitem.


Závitová spojka

PopisMateriál mosaz MS 58Pracovní tlak barPracovní teplota -20°C až 100°CPro rozvody vzduchu, vody, oleje apod. Pozinkovaná závitová spojka pro spojení dvou závitových tyčí či šroubů. Spojka závitová 15LR.


K č 5Kč na dotaz 4Kč bez DPH. Navíc hadicové spojky za trvale nejnižší ceny. KULOVÝ KOHOUT NEREZOVÝ. Nejlevněj ší Nejdražší Abecedně.


DPH ( € bez DPH ). Availability: On request: Price with VAT: 662. Dostupnost: Skladem - odeslání do hod. Ohodnotiť produkt Napíš ohodnotenie × Názo.


Více o produktu Stáčecí podstavec typ AB 30-V z ocel. Poľnohospodárska technika. Pri montáži sa koniec rúrky na strane závitovej spojky so zvieracím krúžkom zasunie až na doraz a potom sa jednoducho zatiahne prevlečná matica. Vonkajší závit na druhej strane sa zoskrutkuje s protikusom. Jedno balení obsahuje ks produktu.


Závitová spojka

Za každé rozbalené balení Vám bude účtován manipulační poplatek ve výši 1Kč bez DPH. Minimální množství k objednání je 1ks a jeho násobky. Prípojka pre ďalšie vedenie potrubia, vo forme lisovanej závitovej spojky, má priemer mm. Chrómovanou rozetou sa zakryje miesto vstupu rúrky do steny. Ventil je navyše vybavený poistkou proti spätnému toku.


Voda preto nemôže zo spotrebiča prúdiť späť do prívodu. Hmotnosť: -Dodávateľ: -Dokumentácia: Žiadna. Mazací spojka - závitová. Hliníková otočná spojka s vnějším a vnitřním BSPP závitem, bar. Fekální spojka pro sací hadice v zemědělství a požární technice.


Zástrčkový systém pro rozvod stlačeného vzduchu. Jednoduchá a rychlá instalace bez použití nářadí a dodatečného těsnícího materiálu. Vážení zákazníci, na základě usnesení vlády o přijetí krizového opatření, firma 3Q Metal s. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Kvalitné podlahové kúrenie a ohrev vody od návrhu až po montáž po celom Slovensku. Značkové vybavenie kúpeľne, sprchové žľaby a vodovodné batérie. Nemôžete vyplniť toto pole. Nemůžete vyplnit toto pole. SÍTOVÁ ZÁVITOVÁ SPOJKA.


Závitová spojka

Ocel, bar, pro kompresory. Koleno - vnější závit. T kus - vnější závit. Zátka - vnější závit. Víčko - vnitřní závit. VW Morava, spol.


O nás Obchodní podmínky Doprava a platba Reference Katalog Kontakt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.