pondělí 7. září 2020

Vybitá autobaterie asistenční služba

Posouzení aktuálního stavu, výměna za nový kvalitní akumulátor nebo zapůjčení autobaterie v případě vybití. Test dobíjení akumulátoru, autodiagnostika závad a mazání chyb. Další opravy dle možností. Asistenční služba vyřeší Váš problém s autobaterií přímo na místě kde stojí Vaše auto.


Apr Povinné ručení: Kdy vám asistenční služba pomůže zdarma a kdy. Hasičské vzájemné, pokud jde opravdu o vybitou baterii,. K vybití autobaterie může dojít z několika důvodů. Stejně tak se většinou nepovede oživit baterii, která byla úplně vybitá - na delší dobu než cca deset až dvanáct hodin.


Pak musíte do obchodu pro novou. Problém bývá i se samotnými startovacími kabely: spousta výrobců používá tenk�. AutoCare je jedinečná služba pro majitele osobních automobilů a jejich blízké, kteří chtějí mít na cestách absolutní jistotu, že jejich nesnáze pomohou v jakékoliv situaci vyřešit opravdoví odborníci. Nehoda, porucha, defekt pneumatik, vybitá baterie nebo dokonce krádež vozu? Spolehněte se na nás.


Ušlá pneumatika, vyprázdněná nádrž, vybitá autobaterie , ale třeba i ztracené klíčky od vozu. Prakticky každého motoristu potkají na cestách podobné problémy. Důležité je zachovat chladnou hlavu a požádat neprodleně o pomoc asistenční službu své pojišťovny. S čím může být nápomocná a. Samotný akumulátor totiž v zahraničí klidně vyjde levněji než asistenční služba.


Výměna baterie svépomocí obecně možná je a auto pojede. U vozů bez druhého, zálohovacího akumulátoru však zmizí veškerá nastavení (rádio, paměť elektrických sedaček a podobně), nové (zejména dražší) vozy zase potřebují být o výměně baterie elektronicky informovány. Příčinou poruchy vozidel je až v polovině případů vybitá autobaterie. Pomyslnému „žebříčku“ poruch v zimě vévodí i problémy s motorem, řídicí jednotkou či převodovkou. Dostatečně potrápit dokáže také zamrzlá nafta v palivovém vedení, tehdy je nutné nepojízdné vozidlo odvézt do servisu a nechat rozmrznout.


Asi tím nejčastějším je, že řidiči, jejichž vůz není vybaven zvukovým signálem upozorňujícím na rozsvícení světel při vypnutí motoru, zaparkují a nechají rozsvíceno. Když pak vozidlo není delší dobu v provozu, baterie se postupně. Volá klientka, že se jí nedaří dostat do auta. Vždycky to bylo tak, že přišla k autu a auto se samo odemklo. Startování má na tlačítko.


Najednou to ale nejde. Zvláštní pojistné podmínky pro doplňkové pojištění asistenčních služeb k vozidlu. Mohlo by vás zajímat. Za co naopak u většiny pojišťoven nezaplatíte, je vybitá autobaterie , respektive servisní služba vás kabely nastartuje, nebo vás odtáhne k nejbližšímu servisu, a to zcela z. Naše asistenční služba se vztahuje i na ně.


Bez ohledu na to, kde se Vám nehoda stane, zda to bude ve Vaší zemi, v. Vybitá autobaterie dokáže pěkně zkomplikovat život. Pomocný start na kabely. Zavolejte naši odtahovou službu a my Vám pomůžeme. Asistenční programy, není-li uvedeno jinak, se vztahují na asistenční události nastalé na území domovské země a na geografickém území Evropy včetně celého území Turecka.


Asistence není platná na území Ruska (s výjimkou tzv. Kaliningradské oblasti), Grónska, Islandu, Faerských ostrovů, souostroví Špicberky, Kanárských ostrovů a Madeiry. Obraťte se s důvěrou na profesionály – Šumavskou asistenční a odtahovou službu.


Díky našim zkušenostem a dobré znalosti místních podmínek, jsme schopni vám nabídnout to nejlepší řešení Vašeho problému na cestách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.