čtvrtek 3. září 2020

Vratový profil

Plechy černé za tepla válcované. Měrná jednotka (MJ) kg Váha MJ. PA vratový profil.


Jakl profil vratov T. Nastavitelný vratový profil s flexibilním těsněním vyrovnává díky ploché technologii nerovnosti podlahy a optimálně utěsňuje uzavírací hranu.

Nosníky profil I (cena za metr):. Držák bednový, rukojeť pro bedny otočná, pozinkovaná, US. Oprava příjezdové komunikace, vratový systém a část oplocení ÚV Hvězdička. Dorazy, zástrče, zarážky.


Zástrč brány (zarážky, západky) Zn, L500mm, šířka kotvící příruby je 23mm. Profil spodní s parapetem AL, LanitPlast. Vratový šroub Prohlédnout detail.


Základní profil kolejnice Prohlédnout detail.

Dutá tyč Prohlédnout detail. Jäkl profil uzav (2) Prohlédnout detail. Nerovné rovnoramenný úhel Prohlédnout de. Vsaďte na vrata, okna, dveře a profily z naší kašírovací linky, která vás nezklamou! Vyberte si z širokého spektra barevných provedení a atraktivních imitací dřeva.


Metráž musí být menší n. Hliníkový profil je dobře svařitelný (převevším TIG a MIG technika) a obrobitelný. Tento nestandardní profil se používá hlavně při výrobě bran a dveří - rámů a výplní. Délka tyčí je - metrů. Samozřejmostí je dělení, zakružování nebo pozinkování (úpravy uveďte do poznámky).


Jekly jsou vyráběny v jakosti S235JR se zaručenou svařiteností. Jsme specialistou na průmyslová vrata, protipožární vrata, garážová vrata, brány a branky i atypická vrata. Zobrazit další výsledky Roluj nahoru Doručení zboží.


Zámek vratový , Eurohity s. V této sekci naleznete širokou škálu spojovacího, kotevního materiálu a produktů pro výrobu nosných konstrukcí. Zvolte pohony křídlových bran, posuvných bran či garážových vrat a vybudujte si doma vjezd či vstup, který bude fungovat automaticky.

Spojovací a kotviaci materiál. Chýba Vám správna skrutka, matica, kotva, hmoždinka, vrták, nit. DIN 6M6xpozink Způsoby balení. Povrchová úprava zinek bí. Přihlašovat automaticky.


Velkoplošná podložka. Vše ze železářství do 4h na prodejně nebo do 48h doma, nákup bez rizika - dní na vrácení zboží. FINISH M - Vnitřní doraz pro šínu C profil. K boční stra-ně příček přiložit pravítko). Přední čelo připevnit vratovými šrouby k obvodu ocelového plata skříně.


V případě hliníkového plata skří-ně če. Záruka na tuto povrchovou úpravu panelů je let. Potisknutelné jsou všechny varianty povrchů panelů (hladký, woodgrain, stucco, V- profil …).


Tuto úpravu nabízíme ve třech variantách motivů: STANDARD (dekory dřeva odpovídající dekorům, které se kašírují), EXCLUSIVE. Velmi široká nabídka pohonů a kování pro výrobu posuvných i křídlových vjezdových bran, zavěšených posuvných dveří a vrat, díly pro výrobu branek, dveří, pohony pro garážová vrata, vjezdové závory a spoustu dalších dílů. Sklad hutního materiálu společnosti FERRUM v Moravských Budějovicích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.