úterý 29. září 2020

Vozík na hadici

Umožňuje úsporné skladování zahradní hadice a její pohodlné používání. Kladem výrobku je to,že existuje,že pomáhá. Na 30m hadici by měl být uzpůsoben a pokud někdo chce hadici kratší,,tak asi přemýšlí jinak.


Díky sklopné podpěře při. Hadice se navíjí pomocí velké pevné kliky. Hodnocení produktu:. Navíc vozíky a držáky na hadici za trvale nejnižší ceny.


Určitě to znáte - vysušené hnědé skvrny na trávníku, které během letních veder hyzdí zahrady či parky. I nejkvalitnějšítrávník přes veškerou jinou péči bez vody zahyne. Spotřeba vody pro trávník závisí kromě jiného také na teplotě avlastnosti půdy. Vozík na hadici Vozík na hadici.


Proto není možné dát. S tímto vozíkem bude práce na zahrádce hračka! Nechybí stopka proti odkapávání, odolnost vůči mrazu a možnost sklopení podpěry pro úsporné skladování. Pojízdný naviják na hadici za REMO zavlažovací vozík je primárně určen pro návin 1m hadice. Moderní ochrana proti mrazu a záruka v trvání let jsou známkou kvality “Made in Germany”.


Cena s DPH Původní cena při zařazení do prodeje nebo doporučená prodejní cena. Má plastový buben a hliníkovou konstrukci. Já měřím 190cm a tak držadlo na popojíždění s vozíkem je krátké, dobrá masivní konstrukce včetně navíjení krátké d. Metal Profi vozík na hadici. Parametry a Specifikace. Značka: Hecht: Zobrazit více.


Odolný buben z polypropylenu pojme až 45m zahradní hadice. GARDENA Classic Roll-fix plochá hadice 20m, ø mm. Dobrý den, mám hadici o délce 25m. Myslím, že by se měla vejít na vozík na hadici Aqua Roll L Easy od Gardena. Dále k ní ale potřebuji sprchu na zavlažování trávníku a záhonů.


Půjde napojit na hadici ? Vysoce stabilní vozík na hadice Gardena Classic je vybaven otočnou připojovací osou hadice, která zabraňuje kroucení hadice při navíjení nebo odvíjení. Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Prosíme vás proto, abyste jako způsob platby za vaše objednávky upřednostňovali platbu předem převodem nebo platební kartou on-line. Zároveň si Vás dovolujeme informovat, že.


Vozík na hadici

Ecosei vozík na zahradní hadici. V sortimentu naleznete vozík na zahradní hadice, na který lze pomocí kliky zahradní hadici navinout a pomocí koleček snadno přesunout na potřebné místo. Máte větší zahradu a nebaví vás neustálé zamotaná zahradní hadice? U nás si můžete vybrat praktický.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: hadice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Krátký konec hadice jednoduše zavěste na hák, příslušenství uložte na vozík a pohodlně s vozíkem dojeďte na místo použití. Více mobility Je konec únavnému tahání za hadici : s novým vozíkem na hadici lze všechny překážky hravě a elegantně objet. Obzvláště stabilní a pevný vozík na hadici s pohodlnou manipulací.


Zboží, které je dostupné pouze na prodejnách, není možné odeslat okamžitě z exportního skladu, proto není možné zaručit včasné doručení. Obchod se zahradní technikou a náhradními díly. Neváhejte nás kontaktovat. Celá konstrukce je z tvrzeného plastu a ocelových trubek (držadlo a opěrné nohy).


AquaRoll M umožňuje úsporné skladování zahradní hadice a jeho použ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.