středa 16. září 2020

Vodoměrná šachta

Free Delivery on Eligible Orders! Standardně jsou stěny osazeny prostupy pro vodovodní potrubí dle nákresu nebo dle dohody se zákazníkem. Následně se provádí ukotvení plastové šachty vhodným způsobem, například přibetonováním.


Vodoměrná šachta

Parametry kotvy a způsob provedení se volí s ohledem na současné a předpokládané budoucí hydrogeologické podmínky. Následne sa vykoná ukotvenie plastovej šachty vhodným spôsobom, napríklad pribetónovaním. Parametre kotvy a spôsob jej vykonania sa volí s ohľadom na súčasné a predpokladané budúce hydrogeologické podmienky. Vodoměr je v šachtě uložen v nezámrzné hloubce, přičemž konstrukce vodoměrné šachty díky osazení protiskluznými nášlapy zajišťuje snadný přístup k vodoměru po celý rok. Před koupí některého z typů nabízených vodoměrných šachtet.


Vodoměrná šachta je plastová podzemní nádrž určená k instalaci vodoměru. Uvnitř vodoměrné šachty jsou umístěny schodky. Víko vodoměrné šachty je osazeno vstupem (komínkem) o průměru 6mm a výšce 2mm (výšku je možné dle požadavku zákazníka upravit).


Vstupní šachta o průměru 6mm a výšce 2mm je opatřena plastovým poklopem pochozím do 2kg. Plastové vodoměrné šachty a armaturní šachty umožňují snadný přístup k vodoměrům a připojovacím armaturám. VODOMĚRNÁ ŠACHTA - šachta pro umístění vodoměru za skvělou cenu. Je řešením pro rodinné domy s vodoměrem. Veškeré svary na šachtě jsou těsné.


Do vodoměrné šachty vám podle požadované Ø přívodního potrubí dáme hrdlo, kterým přivedete potrubí do šachty. Na přání můžeme šachtu vybavit potřebným vodoměrem. Její velikost a nízká váha umožňuje. Vodomerná šachta - stropná doska, nákladka.


Vodoměrná šachta

Samonosná vodoměrná šachta slouží k umístění vodoměrů mimo objekt, pokud nemáte možnost umístit vodoměr přímo v objektu. Usazuje se na ztvrdlou betonovou základovou desku. Slouží k osazení vodoměru a příslušných armatur na domovní přípojce, tak aby byly snadno přístupné. Obdélníkovou betonovu šachtu pro zatížení.


Jedná se o samonosnou nádrž (bez nutnosti obetonování) se statickým posouzením, určenou k obsypu. Velikost vnitřního prostoru vodoměrné šachty je optimalizována pro pohodlnou manipulaci obsluhy. Konstrukce vodoměrné šachty je válcového tvaru s. Sloupová vodoměrná šachta , vhodná do nejnáročnějších podmínek, je příkladem spolupráce s provozovateli vodovodů a výsledkem zákaznického řešení. Robustní vodoměrná šachta svými parametry splňuje veškeré požadavky pro nasazení v náročných klimatických podmínkách horských.


V případě uložení do více namáhaného terénu nebo v případě přítomnosti spodní vody je nutné provést náležitě dimenzované obetonování. Do jedné šachty se dá umístit zároveň více vodoměrů. PP desek tloušťky mm.


Používá se tam, kde nelze vodoměr umístit přímo do budovy a dává se mimo. Stupadla : ano Prostupy: ano ks Poklop: do 2kg Výška šachty je včetně vstupního komínku o výšce 2mm. S pomocí vodoměrné šachty tedy lze ušetřit místo například v rodinném domě. Dále nabízíme také plastové vodoměrné šachty, které se instalují do betonových šachet nebo šachty k vrtaným studnám.


Koukající konce roxorů uříznuté na 150cm a po koncích ohnuté konce 20cm zahnul za nohu šachty a doházeli jsme zbývající beton tak, aby se šachta zafixovala a nebyly obnažené konce roxorů. Jejich moderní technologie zaručuje jednoduchou montáž a bezproblémový přístup. Tento typ jímky (nádrže) je samonosný bez nutnosti betonáže a je určen k instalaci do travnaté plochy.


Toto napojení na hlavní vodovodní řád vodoměrné šachty se používá především v místě, kde se nedá vodoměr umístit do hlavní budouvy (nemosvitosti), nebo v místech kde je možné připojení vodovodní přípojky více vzdáleno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.