čtvrtek 10. září 2020

Vodní pumpa zetor 4011

Vodní pumpa zetor 4011

Ladislav Mužík 79views. Essential Knots You Need. Inzerce - vodni pumpa zetor , nabídky - prodám, prodej, inzeráty. Náhradní díly a pneumatiky na traktory Zetor. Neustale mi tece vodní pumpa.


How to Build a HINGED HOOPHOUSE for a Raised Bed Garden - Duration: 17:02. The Gardening Channel With James. Doporučené Doporučené. Nejlevnější Nejlevnější. Cummins,nová vodní pumpa , repas pístnic naklápění, zdvih 3m.


Nový chladič vodná pumpa čerpadlo automat nové predné pneu. Elektrický ohřívač chladící kapalin je určen pro motory traktoru ZETOR řady UŘ I. Predajné a distribučné centrum náhradných dielov na traktory. Poradíme vám s výběrem. Těsnění pod vodní čerpadlo.


Vodná pumpa opravená a tesní len som slabo dotiahol Spony na hadiciach tak mi to tade ešte prepúšťalo, no už je všetko OK :) Sorry za kvalitu :D mobil. Nový originál chladič, vodní pumpa ,těsnění pod hlavou,mrazovky,termostat,hadice,komplet elektrika,fridex,pouzdra vahadel,vyčištění a proplach motoru a bloku od vod. Prodám traktor zetor K. Opravený starter,dynamo,dobrý motor,nic neteče,oprav. Inzerát ZETOR vodní pumpa v okrese Vyškov, cena 500Kč, od Libor Čech na Sbazar.


Popis: vodní pumpa , čerpadlo zetor. NOVE:- vodni PUMPA , - alternator, - starter, - spojkový, - posilovač, - hydromotor otoče a. Jako jedinou závadu jsem měl, že tekla vodní pumpa. Po záručný servis CARRARO náprav na stavebné a poľnohospodárske stroje. Vše skladem, dodávka do hod. Bazár pre vodna pumpa zetor nájdete u nás na Inzercia.


Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte vodna pumpa zetor , viac nemusíte. Online bazár a inzercia zdarma. Je nutné nejprve dodat tzv. Starý kus zašlete na naši adresu.


Zetor Jde o repasovanou vodní pumpu. Poté Vám bude obratem zasláno repasované zboží zpět na dobírku, nebo při platbě předem po připsání fakturované čás. Zemědělské traktory – vodní pumpa zetor , inzerce.


Vodní pumpa zetor 4011

Neoriginální vodní čerpadlo a náhonovou lamelu nelze použít jako náhradní díl. Na originální náhradní díly ZETOR Vám poskytujeme záruku měsíců v případě montáže naším. Jak bude akce probíhat je na tvém profesionálním cítění. K hašení použij funkční vodní pumpu.


Zpět na předchozí stránku. Pomůžeme s výběrem, napište nám! CZ Vodní čerpadlo s řemenicí průměru 1-Turbo.


Hřídelové těsnění kompletní keramický protikroužek (pro C-385) Katalogov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.