středa 2. září 2020

Vodní pumpa octavia 1 6 tdi

Vodní pumpa octavia 1 6 tdi

Zdravím,koupil jsem OIII 1. Chci se zeptat jestli je normální,že při těchto km a stáří přestane fungovat vodní pumpa ? Je to moje první Škodovka měl jsem spoustu aut s nájezdy 2i 3tis. Spolupracovali kolegové. Ukázka jak se mění rozvodový řemen a vodní pumpa. Vodní čerpadlo, vodní pumpa DOLZ A234. V servisu mi řekli, že mám vadnou vodní pumpu , že to teče přes.


Rychlé doručení a nízké ceny. Rozvodová sada, vodní pumpa 2. Lepší je to měnit vše, což včetně vodní pumpy vyjde na částku kolem 10. Sic vodní pumpa netekla, ale při chodu motoru byl slyšet takový šelestivý-sykavý zvuk.


Vyměněna komplet sada rozvodů, vodní čerpadlo, vodící klapka, řemen. Výměna provedena na 130. Závěr - u tohoto motoru je. Uplynulé léta ukázala, že čtyřválec 1. Octavia III Hatchback (5E NL NR3) 1. Navíc je tišší a teoreticky i úspornější.


Kdo do něj „přesednul” ze 1. Přídavná vodní pumpa chladící okruhu pro motory 1. Rád bych věděl, zda přídavné vodní čerpadlo mají všechna vozidla OC -1. To nestíhá vodní pumpa na rozvodech? I vodní pumpa rosila jen nepatrně. TDI CR 55kW (CFWA), 1. Určitě by to ještě něco najelo. Díval sem se všude, a jediné možné místo, odkud voda kape je z vodní pumpy.


KODA OCTAVIA III Combi (5E5) 1. Bohužel nevím, jak na výměnu - co vše se musí demontovat pro. Netěsnost nebo vadné ložisko pumpy může způsobit vážné poškození motoru. Na potřebu výměny vodní pumpy mohou poukazovat kapky chladicí kapaliny pod. Karoserie pěkný zachovalí stav,bez koroze a absolutně bez rezu.


Vodní pumpa octavia 1 6 tdi

Auto má ujeto poctivých 163tis. Nove rozvody,oleje,filtry,vodni pumpa ,komplet nové brzdy! Prodám náhradní díly z vozu Seat Toledo 1. Neustále prohání chladivo motorem auta, aby se nepřehřál.


Moje přibližovadla : Golf Mk II TDi AHF, Alhambra I AFN, Golf Mk IV 1. TDi, using fuelly to keep a track, this is 50miles per day, motorway A roads between and 65mph(cruise on where possible). I perhaps would like to g. Proč to ale zároveň hlásilo nízký tlak oleje? Souhlasím Více informací.


Tento web využívá k některým funkcím, jako je přihlašování, analýza návštěvnosti nebo personalizece reklam, soubory cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.