středa 9. září 2020

Vodní pumpa felicia 1 3

MP- Duration: :40. Pista Hufnagl 16views. Unsubscribe from Rocnik68?


Demontáž vodní pumpy felicia 1. Proste jediny cemu nerozumim je jak tu pumpu sundat protoze remenice je 1. Aha, takze proste pozvednou.

Feb Téma vodní pumpa felicia 1. V této kategorii naleznete vodní pumpy a čerpadla. Utržený silentblok na vodní pumpě. Vika - vše pro jízdní kola, motocykly a automobily.


STARŠÍ TYPY, Motor, Čerpadla, vstřiky, klapky, Vodní čerpadla - náhradní díly. MPI, drážkovaná řemenice. Těsnění vodního čerpadla FELICIA. SKODA FELICIA I (6U1) 1.

Výrobce: RŮZNÍ VÝROBCI. Prodejní cena: 5Kč. Chlazení, topení a klimatizace. Díly chlazení motoru. Vodní čerpadlo ( vodní pumpa ) zajišťuje cirkulaci chladicí kapaliny v chladicím systému.


Motor se musí hodně přizvednout, takže je nutno odpojit (platí pro 1. s obvyklou výbavou): pomocné táhlo řazení, táhlo řazení, vzpěru převodovky, palivové potrubí, sání, katalyzátor. Cena produktu bez dopravy Dostupný do dnů. Havlíčkův Bro cena 150Kč, od koj na Sbazar. Zdarec, pokud chceš měnit vodní pumpu, není to až tak velký problém. Jelikož součástí vodní pumpy je i silentblok motoru, potřebuješ nějaký závěsný zvedák.


Existuje na to taková rampa, kterou přišroubuješ na horní uložení tlumičů a dvěmi řetízky přišroubuješ ke šroubům víka motoru. Sundáš klíňák a pumpa tam drží několika šroubky, to uvidíš. Len tak, pre informáciu, koľko Ti tá Vika pumpa vydržala?


Neberme život príliš vážne. X vodní pumpa Fel ,dovoz Čína. Vodní pumpy ŠKODA FELICIA I kombi (6U5) 1. Cau vsem, tece mi vodni pumpa a tak se chci zeptat jestli jsem.


Ta výměna bude trochu složitejší a sám bych se do toho nepouštěl.

Felicia - vodní čerpadlo _6. Hledáte felicia silentblok skoda? Ale při výměně pumpy bych raději škodovku 3. Jedná se o dovozové zboží.


Dej pod auto přes noc světlej kartón a ráno zkontroluj, jestli na něm není chladící kapalina. Snaž se to dát přímo pod vodní pumpu abys vyloučil že to teče třeba z hadice nebo chladiče. Vem za kladku vodní pumpy a zakvedlej s ní, jestli má vůli tak je třeba vodní pumpu vyměnit.


Vyběhaná ložiska vodní pumpy. Nějaký fígl, nebo zkušenosti, jak pumpu sundat ze šteftů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.