pondělí 20. července 2020

Želé do koupele diy

Free Delivery on Eligible Orders! ROZKLIKNI Recept :- 20g želatiny v prášku :- pol. Ahoj všichni dnešní video bude DIY - sprchové. Ahojte je tu další video a dneska je to DIY.


Doufám že se vám video bude líbit. Jinak příští týden jsem v Bulharsku takže nwm jak budu stíhat něco natočit.

Když budeš chtít želé použít, přidáš asi jednu polévkovou lžíci do koupele , kde se. DIY kosmetika do koupele - Bath bomb. Dnes si ukážeme jak si vyrobit želé do koupele. Dejte like odběr a uvidíme. V jednom z želé z lushe jsou třpytky, a tak jsem se je rozhodla pro výsledný efekt přidat, ale nemusíte, nehrají žádnou stěžejní roli.


Vyrobte si sprchové želé do sprchy. Fantazii se meze nekladou, můžete si vyrobit různé tvary odlišných barev, sprchové želé vám tak i skvěle oživí koupelnu. Nebo lze sprchové želé využít jako dárek, stačí jej zabalit do celofánu se stuhou či do zdobené krabičky.

Chcete si vyrobit vlastní sprchové želé? Určitě zhlédněte video od Udělej si sám – DIY Czech. Diy - Želé do koupele. DIY-Želé do koupele, Jelly to bath. This Pin was discovered by Jana Kopejtková.


DIY sprchová želé , kterou se zamilujete. Poprvé, co jsem viděl video ze sprchových nebo želatinových želé , jsem byl okouzlen. Jiskřivé, zvlněné želé soap. Zajímá vás, jak si vyrobit domácí sprchové šampony, gely a pěny do koupele? Podívejte se na další nápady na téma Přírodní kosmetika, Přírodní a Body spray.


Přilijte vodní fázi do olejové a silikonovou stěrkou hezky promíchejte. Pak sáhněte po ručním mixéru a opatrně promixujte. Nejprve používejte spíše krátké pulsní mixování, nechceme, aby horký olej a máslo jako tornádo nevystříkly z nádoby a nepotřísnily všechno včetně vás :) Mixujte asi tři až čtyři minutky, pak nechte na několik minut odstát a zase. Vystavil Unknown v 10:Žádné komentáře: Odeslat e-mailem BlogThis! Flek: Deset minut - Ma.


Složení: mandlový olej, olivový olej Olejíček do koupele s očišťujícím a osvěžujím účinkem pro relax po těžkém dni Heureka. Vybírejte si Oleje do koupele podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Bylinný olej vyráběný jako speciální přísada pro wellness koupel. Do něj už pak nemusíte přidávat žádné další ingredience. Do koupele pak ponořte ruce a nechejte je v lázni deset minut. Opakujte dvakrát týdně.


Plnotučné mléko ohřejte (mléko ohřejte na takovou teplotu, abyste v ní bez hnutí udržela ruce). Do teplého mléka ponořte na deset minut ruce. Nijak zvlášť ho neslavím. Ale když už bych měla někomu dát k tomuhle svátku dárek (ať už jako holka nebo kluk), tak by to bylo jídlo, pití nebo „něco“ do vany.


Protože vana je vždycky fajn! Takže mrkněte, jak se vyrábí bomba do koupele nebo koupelové želé. Po roztavení vznikne tuhost gelu, nalijeme do formiček nebo čtvercové formy, ze které budeme poté rozkrajovat na čtverečky.


Standardně lze nalít do jakékoliv formy, postup stejný jako u mýdlové hmoty. Pokud si chceme vyrobit želé karamelky, tak nalijeme hmotu do formy čtvercového tvaru. Po vytuhnutí vyklopíme a nakrájíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.