pondělí 20. července 2020

Tlumex na podvozek

Tlumex na podvozek

TLUMEX PLAST je kvalitní antikorozní a antiabrazivní nátěr vyrobený na bázi disperze syntetických pryskyřic a inhibitoru koroze. Je určený k ochraně spodních částí karoserie a podvozku automobilu. Doporučená stříkací technika.


Ve spolupráci s firmou E-Coreco autorizovaného zástupce stříkací techniky Wagner jsme pro Vás odzkoušeli stříkací technik. DOKUMENT Slunce seno VESNICE 2! Jak vzpomíná hoštická mládež na natáčení filmu Slunce seno? Proste do konce zivotnosti kazdeho dilu na ktery to aplikujeme. Potom uz zbyva dil nahradit, je-li.


Vysoce odolný asfaltový antikorozní nátěr s izolačními a tlumícími vlastnostmi. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveń je povinen evidovat přijatou tržbu. This feature is not available right now. Please try again later.


Tlumex na podvozek

Zvláštný škola - Tělo. Můžete jím natřít podvozky automobilů, ale hodí se také jako asfaltový. Přečtěte si zkušenosti na téma tlumex - plast - recenze ,-zkusenosti - zapojte se do diskuze na KlubMatek. Nátěr je tixotropní, trvale elastický, za vyšších teplot mírně lepivý. Motip SPRAY PLAST Snímatelný pružný nástřik (folie).


Asfaltový antikorozní a antiabrazivní nátěr určený k ochraně. Max Color Bitumen, ochrana podvozku, barva na podvozek ve spreji , černá,. Foliatec dvousložková barva na brzdy ve spreji , červená (Racing rosso). Velikost balení: Vyberte prosím variantu produktu. Značka: Detecha: Název barvy: Typ barvy: Skladem na prodejně.


Osobní odběr v Líbeznicích zdarma : Výde. Můžete mi někdo prosím Vás řáct či doporučit, jaká barva je fajn na podvozek ? Myslím nějakou v plechovce a normálně na štětec, nikoliv sprej. Vím, že jsou nějaké barvy přímo speciální na podvozek , ale mám aktuálně problém ji sehnat a jediné, kam se dostanu je OBI, Baumax a podobně. Tak pokud by se zde nael někdo, kdo by mi řekl, čím bych si mohl svoji Feldu. Sleva původně 5Kč.


Co je ale nutné je důkladné očištění od koroze, její stabilizace odrezovačem. Nahrávám Při poskytován�. Vytváří spolehlivou bariérovou ochranu proti vnějším agresivním účinkům povětrnostních vlivů, vody, soli a dalších nečistot. Taky mi ten tlumex vyplnil ty póry v plastizolu.


Tlumex na podvozek

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Dostupnost: skladecena před slevou: 56CZK: cena v e-shopu bez DPH : 42CZK (1EUR) cena v e-shopu s DPH ( ): 50CZK (1EUR) Hlídací pes: do koší.


Veľkoobchodné zľavy a vernostný program, s ktorým Vaša firma ušetrí už pri prvom nákupe. Doprava zdarma, online poradenstvo a darček za nákup je samozrejmosťou. Vrámci SR a ČR máme výdajných miest. Vyskúšajte si pohodlný a spoľahlivý nákup farieb od internetových špecialistov na farby.


Tlumex plast je na podvozek vhodný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.