pátek 3. července 2020

Termoska s pumpičkou 3 l

Termoska nerezová s pumpičkou L. Je opatřena praktickou pumpičkou pro snadné dávkování a podávání nápojů. Nerezová termoska s pumpičkou je vhodná pro profesionální použití jako součást. Veľmi dobrá izolácia, ideálne dávkovanie vďaka pumpičke, dvojvrstvové opláštenie.


Má praktický uchýt pro snadné přenášení.

Výsledkem je, že horké nápoje, jako je čaj nebo káva, udržují teplotu vysokou po mnoho hodin. Je vhodná do restaurací, hotelů, cateringů, i do domácností. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. V katalogu nemáme podrobnější informace o termoska s pumpičkou l. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. For shipping to other EU countries visit this page CS Solingen PASSAU Serving Stainless Steel Thermos with Pump, 3l.

Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte CS Solingen PASSAU Thermoskanne aus Edelstahl mit Pumpe Liter. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tefal, Banquet a dalších. Pumpička, poklop aj ucho sú z čierneho plastu. Je ideální k uchování a podávání teplých i studených nápojů.


Princip je jednoduchý. Pumpováním vzniká tlak uvnitř nádoby. Dávkování nápoje je poté snažší. Nemusíme otáčet nádobu. Kč Cena je uvedena včetně DPH.


Vnější část termosky je vyrobena z odolného plastu s pohodlnou kovovou rukojetí pro přenášení, vnitřní vyměnitelná část pak z odolného borosilikátového skla. Tomgast CTtermoska s pumpičkou 5l. Pomocník, kterého zaručeně oceníte V jednoduchosti je krása, a to dokazuje i tato nerezová termoska, kterou pro Vás máme ve dvou velikostech 5L a 5L. Díky dvojíté stěně lze uchovávat teplotu o výr.


Praktická termoska s pumpičkou Culinaria,. Je to ideální řešení pro rychlé a pohotové servírování kávy v konferenčních sálech, kanceláři či jídelnách.

NEREZOVÁ TERMOSKA S PUMPIČKOU NA ČAJ L , ,L. Profesionální nerezová termoska na horké i studené nápoje. Kvalitní nerezová termoska zajistí dlouhodobou udržitelnost teplot jak studených tak teplých. Jedná se o moderní termosku vyrobenou z kvalitní nerezové oceli s matnou povrchovou úpravou a velkým objemem ( l ). Dvojitá stěna termosky zaručuje dlouhodobou tepelnou izolaci nápojů. Plastové pítko které je integrované ve víku se silikonovým těsněním , zjednodušuje pití.


Prenosná termoska o objeme troch litrov má veľmi ľahko odnímateľné čerpadlo na plnenie aj čistenie. Uchová nápoje horké nebo studené, při běžném použití je nerozbitná. Využijete ji na výletě, dovolené či pikniku.


Velkou výhodou je pumpička, díky které se termoska nemusí naklápět. Speciální tlačítko zabraňuje úniku tekutiny. Tato termoska , s objemem téměř litry, plná kávy udrží na nohou celou posádku po celý den.


Klasický model zvětšený a vylepšený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.