středa 24. června 2020

Výměna splachovače wc

Pozor, voda je dnes drahá. Nefunkční splachovač vám může ukrást i několik desítek tisíc korun. ProCeram - Plzeň - obklady, dlažby, vybavení. Pokud máte kombi WC s moderním splachovacím systémem, problém s protékající vodou vyřešíte během chvilky.


Jakmile demontujete víko nádržky, ventilem jednoduše pootočíte a splachovací systém vyjmete. Výměna starého splachovače za nový.

Staré vypouštěcí ventily, které jsou osazeny v keramických nebo plastových nádržích je možné jednoduše vyměnit a. Protékající WC — Polopatě, Pokud vám nechybí kuráž a hodláte se do opravy pustit sami, představíme vám polopatický návo jak na to. Zatímco moderní nádržky s vypouštěcími ventily jsou konstruovány tak. Hodil se klíč třináctka. I po letech vypadala soustava podložky a těsnění docela zachovale.


Guma si zachovávala pružnost. Splachovací nádržko, vyměň se! V našem video návodu z projektové dílny HORNBACH vám ukážeme, jak snadno demontovat splachovací nádržku a namontovat novou.

K tomu dále patří samozřejmě návo jak nainstalovat vedení, aby splachování WC a další funkce poté správně fungovaly. Netěsní však vypouštěcí zařízení a každou chvíli se otevírá napouštěcí ventil a doplňuje uniklou vodu. Koupil jsem tedy nové těsnění,po uvolnění bajonetu tělesa vypouštěcího mechanismu se však nemohu dostat k vlastní výměně. Následně je třeba uvolnit šroubení splachovače u splachovací trubky pod nádržkou.


Pak se vyjme splachovací trubka z nádržky a poté nádržka ze stěnového upevnění, přičemž se dá stranou. Odstranit je nezbytné i splachovací trubku a zástrčná těsnění u WC. Odšroubovat se musí stěnová upevnění. Sanitární technika Alca plast - WC moduly, odtokové žlaby, sifony, podlahové vpusti, gajgry, WC sedátka, napouštěcí a vypouštěcí ventily Servis předstěnových instalačních systémů - Alca plast, s. Geberit - demontáž napouštěcího a vypouštěcího ventilu. U všech modulů firmy Gebert je velkou předností demontáž vnitřních komponentů (napouštěcí ventil, vypouštěcí ventil) bez nutnosti použití nářadí a poškození obkladu v koupelně.


Tento výpustný ventil je pro wc Jika Lyra a její starší modely. Na tyto by měl pasovat. S pozdravem Tým KOUPELNY-CZ.


Dobrý den, nastěhovali jsme se do bytu, kde po nějaké době začal protékat wc - rozebrali jsme ho, vše vyčistili, znovu přidělali, ale wc st�. LIV-FIX – WC splachovače. Dokončení-Místo realizace.


Doba realizace-Zákazník.

Oprava splachování wc , Praha. Média Média před Média po. Notice: Undefined variable: spec_available_co. Mám totiž podobný problém, při napuštění WC se neuzavře ventil a voda protéká. Najděte dodavatele pro téma oprava splachování wc.


Prohlédl jsem si pořádně tu vaši fotku WC a zeptám se jakým způsobem splachujete. Určitě víte že máte dvojit systém splachování, tlačítko je zozděleno na dvě, takzvané půlměsíc a kolečko. Jedno splachuje málo čili po malé potřebě, tam pak musí plovák dopustit do plného stavu nádržku pro případné následné plné spláchnutí.


No a druhá půlka tlačítka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.