pátek 19. června 2020

Střešní vpusť vyhřívaná

Dostupné na prodejn. Střešní vpust ( střešní vtok) TOPWET. Vodorovná elektricky vyhřívaná střešní vpusť (vtok) TOPWET TWE 1PVC V, včetně integrované manžety z hydroizolační folie z mekčeného PVC DEKPLAN 76. Vyhřívaná střešní vpust SV-V s košem.


Kč Kabelový - klimatizační prostup KP s koleny. Kč Univerzální stříška US. Kč Odvětrání kanalizace - toalet - koupelen OKZ. Jako poděkování praocvníkům v první linii jsme se rozhodli v této nelehké situaci pomoci také.


Rozdali jsme desítky ochranných štítů, které naši technici tisknou na 3D tiskárně, těm nejpotřebnějším - pracovníkům lékáren, pečovatelských domů a zdravotnickému perosnálu ve Fakultní nemocnici Brno. Kombinace designu, funkčnosti, různých variant a příslušenství. Jednostěnná vyhřívaná střešní vpusť s integrovanou PVC manžetou. Odkazy na odborné recenze. Svislá střešní vpust z modif.


Střešní vpusť vyhřívaná

Nerezový střešní vtok je určený pro napojení všech druhů hydroizolačních materiálu. Hydroizolace je připevněna k střešnímu vtoku svěrným kruhem, který je dotažen samojisticími nerezovými maticemi. Roury vtoku jsou napojitelné na normalizované odpadní roury, typu HT,KG. Dodáváme ve svislém tepelně izolovaném nebo vodorovném neizolovaném provedení. Odvodnění ploché střechy.


DN1se svislým odtokem pro ploché střechy, s izolační svorkou a křídl. Flavent plus střešní vpusť svislá DN PVC pro odvádění vody z plochých střech. Zejména se jedná o střešní vpusti , sanační vpusti, chrliče, pojistné přepady,. Elektricky vyhřívaná vodorovná střešní vpusť TOPWET PVC límcem průměr 75mm.


GULLYDEK se vyrábí ve variantě svislého i vodorovného vtoku. Pokud to skladba střechy umožní, doporučujeme střešní vpust. PROTAN - dvoustupňový vtok v novostavbě - mechanicky kotvená plochá střecha se. V případě potřeby se před osazením střešního vtoku zkosí.


DN1se svislým odtokem pro ploché střechy, s izolační svorkou a křídl. Základní typ – svislá střešní vpust tepelně izolovaná. Kontrolní šachta pro vegetační střechy o rozměrech 300x300x130mm. Dvoustěnná konstrukce z polyamidu PA6. Montáž dvoustupňových vpustí.


DN 1gumové těsnění ochranný koš vpustě dvoustupňová střešní vpusť. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Osobní odběr v Dětenicích. Při nákupu nad 9Kč poštovné zdarma. GLS (Doručení domů) - Kč GLS (Výdejní místo) - Kč Zásilkovna.


Vodorovná střešní vpusť TOPWET s integrovaným PVC límcem o průměru 75mm. Vpuste (vtoky) TOPWET zaisťujú odvod dažďovej vody z plochých striech a teras s hydroizolačnou vstrvou z asfaltového pásu alebo PVC fólie. Prosím o radu, projektant nám do projektu dal požadavek, aby střešní vpusti byly vyhřívané, firma nám to rozmlo.


Kč bez DPH 99Kč Poptat produkt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.