středa 3. června 2020

Střešní vpusť 125

Střešní vpust ( střešní vtok) TOPWET. PVC manžeta (hydroizolační fólie na bázi PVC). Boční střešní vpusť z TPE s náběhem 90°C, vyroben z termoplastického elastomeru s odolností k nízkým teplotám až do - 40°C. Kombinace designu, funkčnosti, různých variant a příslušenství.


Kvalitní směs termoplastického kaučuku zaručuje při použití této střešní vpustě vynikající vlastnosti. Prosím, použijte minimálně znaky!

Kč 16Kč bez DPH 20Kč 16Kč bez DPH. Vpusť je možné použít jako čistící šachtu i jako kabelážový box. Doporučuje se obetonovat. Půdorysný rozměr 3x 3mm, výška 2mm. Dostupné na prodejnách.


Hydroizolace je připevněna k střešnímu vtoku svěrným kruhem, který je dotažen samojisticími nerezovými maticemi. Roury vtoku jsou napojitelné na normalizované odpadní roury, typu HT,KG. Přidat do oblíbených.


V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod.

Vyhledat produkt ve ful. Chraňte svou střechu před přenosem ohně. Nerezový odtokový systém plochých střech.


Svislá střešní vpusť (vtok) TOPWET TW 1BIT S, včetně integrované manžety z asfaltového SBS modifikovaného pásu. Gravitační střešní vpusť je vyrobena k odvádění dešťové vody z plochých střech. Vpusť přímá: Vpusť boční: Lapač listí pro vpusť pr. Slouží pro jednoduché a spolehlivé napojení svodu v přechodu atiky. Na výsuvní část možno připojit přípojku k odvodňovacímu potrubí.


Napájení u vyhřívaného provedení 230V. Dodáváme ve svislém tepelně izolovaném nebo vodorovném neizolovaném prostředí. Skladem Značka: ETERNO IVICA.


Lapač střešních splavenin též známý pod pojmem geiger zajišťuje odvod dešťové vody z okapových svodů. Kabelový prostup TOPWET PVC k napojení prostupů kabelů plochou střechou. Prostup pro kabely TOPWET s integrovanou manžetou z fólie na bázi PVC. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Horní vtokový koš zabraňuje vniknutí nečistot. Přímá vpusť Vpusťě jsou vyrobeny z termoplastických pryskyřic, jsou určeny pro jímání vody v interiéru i exteriéru. Konstrukce přímé vpusti vytváří sifon, proti zpětným zápachům z kanalizace.

Kompletní technická specifikace produktu Vyhřívaná svislá střešní vpusť TOPWET s bitumenovým límcem průměr 1mm a další informace o produktu. E-shopové objednávky expedujeme s prodlením 1-dnů. I v této situaci se pro Vás snažíme dělat maximum.


Přímé napojení na svislé střešní svody průměrů DN 7 DN 10 DN 1a DN 150. Doplňkový typ – vodorovná střešní vpusť. Odvodnění ploché střechy. Vpusť H2DN 1mm TPE (dutral) se využívá pro odvodnění plochých střech jejichž izolační vrstva je tvořena asfaltovými pásy.


Materiál, ze kterého je vpusť vyrobena odolávám UV záření, atmosférickým podmínkám a procesům stárnutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.