středa 3. června 2020

Separační wc zkušenosti

Separační wc zkušenosti

Z Vaší reakce mi vyplývá,že máte naprosto opačné zkušenosti z užíváním toalety MullToa než pan Krpeš. Přesto že můj dotaz vyvolal docela bouřlivé emoce, zdá se mi že jsem v nich nepostřehl jasné a stručné odpovědi. Zkuste mi prosím ještě jednou sdělit vaše zkušenosti s používáním tohoto WC (zápach kolem budovy,vyprazdňování zásobníku). Kompostovací WC Přírodní bydlení.


Chemie pro chemická WC v obytných autech a karavanech - Duration: 6:47. KOMPOST - základ šťastného života. Vypadá jako běžný zácho ale nepotřebuje ani kanalizaci ani vodu. Moderní eko WC se nesplachuje. Ušetří až třetinu vody v domácnosti.


Tuhé exkrementy jsou uvnitř separovány od moči, nevzniká nepříjemný zápach. Jen musíte tuhý obsah vynést jednou za čas na kompost. OV nebo 3komorový septik se zemním filtrem? Ekologické nebo kompostovací WC - ZAHRADA. Vraťme se na chalupy, podpořme venkov, začněme znovu experimentovat a své zkušenosti sdílet na tomto fóru.


Mám separační kadibudku, nelevné švédské. Odvětrání ekologického WC v pasivním domě. Toaleta, co se nesplachuje a nezapáchá. Nebo se podívejte na prefabrikované různé druhy kompostovacích WC:.


V ČR je s kompostovací toaletou dosud poměrně málo zkušeností, několik toalet. Zajímalo by mne, kde lze získat informace o ekologických WC. Jednoduchý nápad – geniální věci bývají jednoduché – separovat moč od fekálií tento problém do značné míry.


Tuhý odpad se hromadí ve vnitřním zásobníku a lze jej v něm následně kompostovat. Moč se díky konstrukci toalety čistě. Separační a kompostovací.


Chcete-li se zbavit starostí s likvidací odpadu z chemického wc, zvolte některou z toalet s možností separace nebo si takzvanou kompostovací toaletu rovnou sami vyrobte. Skvělým, bezpracným, ale nákladným řešením jsou i spalovací či mrazicí toalety. S kompostovací toaletou může být spokojený jen eko náruživec, který. Osobní zkušenost má prý pouze se separační toaletou , kterou na své.


Nejoblíbenějším záchodem ve Finsku je. TZB-info naleznete konkrétní zkušenosti s kompostovacím WC. Zde je výňatek z článku týkající se kompostovacích toalet.


Praktická zkušenost s tímto WC v 1. My máme, k mojí velké nevoli. Jednoduché separační kompostovací toalety se prodávají v provedení do interiéru (ve tvaru klasického záchodu), i exteriéru, kdy je možné do stávající kadibudky zabudovat separační vložku, tekutou složku vyvést vně budky a exkrementy shromažďovat v nádobě. Jednou za čas se nádoba s tuhou vyschlou částí zapracuje do kompostu.


Takové řešení pak stojí kolem 3. Je to trochu komplikované, tak nevím kdy se vůbec začne nový záchod dělat. Napadlo mě mobilní wc. Jen bych potřebovala nějaké rady a zkušenosti.


Zkus prohledat stránky Toi Toi, Boels, a pod. Je to úzkostné jednání, které obvykle vzniká kolem 9. Bojí se, že se maminka a nebo tatínek už nevrátí, když někam odchází a ono zůstane samo. Začne plakat, bát se, mnohdy jde až o.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.