čtvrtek 18. června 2020

Showroom koupelny praha

Zkuste plánování i on-line konzultace z pohodlí domova. Sjednejte si on-line schůzku se svým SIKO konzultantem nebo nakupte v eshopu. Showroom Brno Showroom Praha Showroom Ostrava. Jak se k nám dostanete od IKEA?


Showroom koupelny praha

V DOMEO KOUPELNY Vám rádi pomůžeme vybrat obklady, dlažbu, vodovodní baterie, koupelnový nábytek, doplňky. Pomůžeme s výběrem vhodné vany. Víme, že sanitární keramika jsou záchody, umyvadla, umývátka, bidety, ale i pisoáry. Jsme specialisté na sprchové kouty SanSwiss.


Rádi Vám zpracujeme grafické návrhy, vizualizace koupelny. Naší doménou jsou i realizace. KOUPELNOVÉ STUDIO EDEN koupelny Praha Ten prvotní člověčí ráj nemáme v názvu tak úplně náhodou.


Jednak navazuje vzdáleně na slavný vršovický Eden, který se táhl až k dnešnímu fotbalovému stadionu Slavie, ale navazujeme trochu i na ten prvotní ráj, který skýtal svým uživatelům mnohou slast. Načerpejte inspiraci, domluvte si schůzku a přijďte se poradit. Dáváme si záležet na pochopení potřeb a přání našich zákazníků. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček.


Koupelny tvoříme srdcem. Největší galerie koupelen v ČR. Připravit si horkou lázeň v příjemné stylové koupelně můžete díky SIKO i vy. Vyberete si vše, co pro svojí vysněnou koupelnu budete potřebovat.


Showroom koupelny praha

Základem každé koupelny jsou obklady a dlažba, které jsou významným designovým prvkem. Luxusní obklady a dlažby. Návrhy a realizace koupelen. V e-shopu Perfecto najdete jen zboží, které bychom si do koupelny dali sami. A podle čeho je vybíráme?


Ze všeho nejvíc nás zajímá kvalita, funkčnost, design a cena. Přesvědčte se o tom sami. Chcete koupelnu podle svého? Naši designeři vytvoří návrh koupelny přesně pro vás.


Showroom koupelny praha

Specializujeme se na retro obklady a dlažby, secesní a patchwork vzory, velkoformátové moderní dlažby s cementovým a kamenným designem, dlažby imitující dřevo, mozaiky, venkovní dlažby na terče a kompletní nabídku zařízení a služeb pro koupelny a interiéry. Vaše inspirace v oblasti bydlení. Prezentace kvalitních designových produktů v prostorných showroomech – to vše na jednom místě v Praze. Profesionální poradenství, setkání s odborníky, zákaznický servis. Připravíme vám vzorek k osobnímu odběru na vámi zvolené provozovně, anebo jej zašleme na vaši adresu.


Jedna z nich, ta designově nejzajímavější, je v Praze. Novou koupelnu, dlažbu na terase i podlahu v obývacím pokoji tak máte na dosah. Prohlédněte si i produktová videa kompletních interiérů, které si můžete osobně projít při návštěvě našeho showroomu.


Showroom koupelny praha

Laufen Prague Gallery Technické poradenství a služby zákazníkům. Adresa prodejny: Petr Diviš s. Keramika Soukup je vaším partnerem při výstavbě nového bydlení nebo jen rekonstrukci koupelny či kuchyně. Nabízíme i terasy, schody, mozaiky, podlahy a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.