úterý 9. června 2020

Schránka na urny

Plastová schránka na urny. Prolisovaná schránka na urny. Nerezová vitrína na urnu. Skříň na urny , urny. PLASTOVÁ SCHRÁNKA NA URNU.

Tato plastová schránka na urny je určená pro dvě úřední plastové urny s popelem. Schránka je také po uzavření. Urnová schránka slúži ako obal na urny bežných rozmerov, ktorá sa vkladá do urnového alebo bežného hrobu. Vyrobená je z prvotriedneho pevného materiálu, ktorý nepodlieha poveternostným vplyvom a zabraňuje prestupu dažďovej vody, nánosov, hliny, alebo pohybu hmyzu.


Betonová schránka na urny. Urny - Urny ANTICO slouží k uložení standardního plastového pouzdra o průměru 1mm a výšce 2mm. Na všechny urny lze umístit nápis.

Na anticorové urny lze pískovat přímo, na barvené je potřeba použít štítek. Použitý materiál bezpečně ochrání uložené urny před působením hmyzu, hrabošů, rozdílných teplot a vody. Cena za dopravu: ks schránky na urny = 1Kč. Urnovou plastovou schránku lze použít pro úplné uložení pod zem.


Příplatek za barevné provedení. Nabízím k prodeji uzamykatelnou skříňku na urny s překladovou deskou z mramoru z rušeného hrobu. Zdarma je možné odvézt i pomník s obrubníky. Skrinka na urnu - Skrine na urny.


Vyrábíme lucerny na hrob, urny. Urna plastová UPL-37. Určeno pouze k uložení uren úředních, obaly na urny do prolisů nevejdou. Prodáváme pohřební urny a obaly na urny. Nabízíme více než 5modelů luxusních uren na popel zesnulých, urny do interiéru, ale i urny na hrob, či urny do kolumbária nebo do urnového hrobu.


Filter by: Clear All. Cenové rozpätie Clear. Min: €1Max: €400.

Kč prosklená schránka na urny. Prosklená schránka z anticora na urny zamykací. Montáž na šrouby nebo přilepit na silikon.


Když chci uložit urnu s popelem mého muže-jak mám postupovat-kdo připraví sklípek na urnu, nebo se urny ukládají přímo do země? Informační stránky pro pozůstalé. Zatím zde není žádné hodnocení tohoto produktu. Slovensky Registrace Přihlášen í Položek: 0. CelkeKč KATEGORIE. O nás Vše o nákupu Obchodní podmínky Kontakty.


Helen Exley- 22– Kč. Inzerát Schranku na urny. Popis: Prodam levně zachovalo schranku na urny. Fotoalbum vázy,lampy,kříže,prosklené schránky na urny. K uložení urny můžete použít jednu z nabízených schránek.


Cenník eshop schránky na urny. Pohřební služba PIETA Bruntál nám. Urnou je myšlena plastová schránka , do které v krematoriu umístí popel. Tato schránka se podle dalšího umístění vloží do další schránky na urny : Umístění do země, tj. Umístění do vitríny, kolumbária - zde lze volit, plastovou, měděnou nebo dřevěnou.


Dodáváme štítky na urny v různých velikostech, typech a barvách. Doba vyhotovení štítků záleží na typu štítku a urny. Standardní doba dodání je od týdne. Ceny jsou uváděny dle zákona o cenách č. V případě, že urnu objednáte jako. Smuteční cedulky určené na urny , nebo náhrobky.


Cedulky jsou zhotoveny z hliníkového plechu mm silného, opatřeného lakovanou vrstvou pro potisk. Laková vrstva je velmi odolná a tisk dlouho odolává povětrnostním podmínkám. V ceně cedulky je základní úprava fotografie a vložení libovolného textu a smutečního piktogramu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.