pondělí 8. června 2020

Schránka na urnu na hrob

Hřbitovní lampy, hřbitovní vázy a skříňky na náhrobky. Objednávky přijímáme i telefonicky. Levné poštovné již od 76Kč.


Nabízíme obaly na urny, pohřební urny, lampy na hrob , vázy na pomníky. Máme v nabídce plastové urny, ocelové urny.

Prolisovaná schránka na uren. Schránka SUpro urny. Plastová schránka na urny. Ozdobná schránka na urnu (cena podle materiálu urny). Je nutné nějak připravit hrob pro uložení uren?


Mám doma urnu dědečka a chci provést rozptyl na zahradě. To znamená urnový hrob - na kolik uren je, k tomu postavení, doprava, nápis z 24. Otázka: Potřebuji zhotovit hrob pro urnu 50xve Vraném nad Vltavou okres.

PLASTOVÁ SCHRÁNKA NA URNY HŘBITOVNÍ FOTOSKŘÍŇKY FOTOSTOJÁNKY HŘBITOVNÍ SVÍČKY led svíčky. Holubičky na hrob pár. Rámeček na jednu urnu.


Kamenná schránka vnější prostředí ( na hrob ) Urnou je myšlena plastová schránka , do které v krematoriu umístí popel. Sklípky na urny do hrobu. Tato schránka se podle dalšího.


CelkeKč KATEGORIE. Slovensky Registrace Přihlášen í Položek: 0. O nás Vše o nákupu Obchodní podmínky Kontakty. Všechny fotografie maj.


Použitý materiál bezpečně ochrání uložené urny před působením hmyzu, hrabošů, rozdílných teplot a vody. Cena za dopravu: ks schránky na urny = 1Kč. Urnovou plastovou schránku lze použít pro úplné uložení pod zem. Určeno pouze k uložení uren úředních, obaly.


Urny - Urny ANTICO slouží k uložení standardního plastového pouzdra o průměru 1mm a výšce 2mm. Na všechny urny lze umístit nápis.

Na anticorové urny lze pískovat přímo, na barvené je potřeba použít štítek. Prodáváme pohřební urny a obaly na urny. Nabízíme více než 5modelů luxusních uren na popel zesnulých, urny do interiéru, ale i urny na hrob , či urny do kolumbária nebo do urnového hrobu.


Spracovanie osobných údajov môžete ov. Příplatek za barevné provedení. Nerezová skříňka na dvě urny. Nabízím k prodeji uzamykatelnou skříňku na urny s překladovou deskou z mramoru z rušeného hrobu.


Skrinka na urnu - Skrine na urny. Zdarma je možné odvézt i pomník s obrubníky. Vyrábíme lucerny na hrob , urny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.