pátek 28. února 2020

Ukázkové koupelny

Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Zde je několik našich koupelen. Uděláme novou vodu, odpady i elektroinstalaci, prostě vše co ke koupelně patří.


Běžná koupelna v paneláku trvá týdny. Pokud plánujete rekonstrukci koupelny ,. Ukázkové realizace našich koupelen. Navrhujeme koupelny na míru v sofistikovaném designu s nadstandardním servisem a službami. Metalické mozaiky Metalické mozaiky představují stylovou dekoraci moderní koupelny či jiných obytných prostor.


K jejich výrobě se využívají ušlechtilé nerezové kovy s různým typem povrchové úpravy. Prohlédněte si jednu z vzorových koupelen, které naleznete v naší prodejně. Přijďte nás navštívit. Jsme specialisté na koupelny ! Najdete u nás vše, co potřebujete pro vaši novou nebo rekonstruovanou koupelnu.


Nejenže pro vás máme nepřebernou nabídku obkladů a dlažeb, sanitární keramiky, vodovodních baterií, van, sprchových koutů, koupelnových doplňků a dalšího koupelnového sortimentu, ale nabízíme také koupelnový nábytek na míru, který si v našem plánovači. Jsou podrobné, transparentní a srozumitelné. Práce a materiály u jednotlivých položek jsou uvedené zvlášť. Design a cena jednotlivých rozpočtů odpovídají aktuální době, ve které byly vytvořeny.


BEZBARIÉROVÁ VANA UKÁZKOVÉ VIDEO. Pro koho je vana určená? Bezbariérová vana s dvířky CA Plast je určená pro široké použití od sociální či rehabilitačních zařízení až po dmy a klasické byty. Vyrábí se v délkách 16 1a 1cm.


Ať už na těchto stránkách, nebo v našem koupelnovém studiu, kde máme realizované ukázkové koupelny dle nejnovějších trendů. Starosti přenechte nám. Poradíme vám, jaké výrobky si do své koupelny vybrat.


Vybereme vhodnou kvalitu na základě vašich potřeb a možností. Odhadneme životnost produktů, abychom co. Po kliknutí na jednotlivý obrázek se rozbalí složení sestav a obkladu.


Ukázkové koupelny

Odhadované ceny se mohou změnit i obsah komponent a obkladu dle aktuální nabídky. Rekonstrukce koupelny. Plánujete rekonstrukci, nebo stavbu nové koupelny ? Koupelna trochu jinak. Jako dlouholetí odborníci se zkušenostmi Vám ušetříme čas i peníze. S naším specialistou se můžete poradit ohledně řešení, které by odpovídalo co nejvíce vaší představě.


Rádi pro vás zařídíme i následnou realizaci návrhu. Zajistíme kompletní rekonstrukci Vaší koupelny na klíč. Pomůžeme Vám navrhnou technické řešení rekonstrukce, zajistíme veškeré stavební práce, nakoupíme všechen materiál a zařizovací předměty, odvezeme sutiny a stavební odpad a na závěr všechno uklidíme. Dopřejte si pohodlí v podobě luxusní koupelny či vlastního Wellness.


Navštivte showroomy DORINT a načerpejte inspirace pro vaši novou koupelnu snů. Luxusní koupelny - Alape = záruka kvality. Tím hlavním, ve výrobě této firmy, byly produkty určené pro luxusní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.