pondělí 10. února 2020

Termostatická hlavice eq3 n návod

Termostatická hlavice eq3 n návod

CD a později je již nedohledá. Proto společně s dalšími uživateli CNR. Pomocí termostatické hlavice (model N ) lze regulovat teplotu v místnosti v závislosti na času. Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup termostatické radiátorové hlavice eQ-Bluetooth.


Termostatická hlavice eq3 n návod

Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Termostatická hlavice slouží k regulaci běžného ventilu topného tělesa. Tímto způsobem jsou v bytech zohledněny tzv. Głowica termostatyczna eQ – 3. Hlavice se vyznačuje velmi tichým.


Porovnání cen comap wnavod na montaz, srovnání cen comap wnavod na montaz na portálu. Návod , PROGRAMOVATELNA_ TERMOSTATICKA _ HLAVICE _EQ. AV Combi pieces, V-piece, SP_K2- -Vpiece_VICLD100. Thermostatic sensor RAS-Cwith RA- N radiator valve, VDAVE402.


Termostatická hlavice eq3 n návod

Vďaka tejto hlavici ušetríte náklady na vykurovanie (kúrenie) bez straty tepelnej pohody. Programovateľná termostatická hlavica eQ-, typ Classic L. Uchovajte si ho tak, aby ste ho mohli kedykoľvek prečítať. Přivíráním ventilu, se zmenšuje průtok radiátorem a snižuje množství tepla, předaného do místnosti a naopak. Ak výrobok odovzdáte iným osobám, dbajte na to, aby ste im odovzdali aj tento návod. Bezdrátově spolupracuje s řídící jednotkou Danfoss Link CC.


Rozsah nastavení 4-28˚C. Nová generace programovatelné hlavice RA-PLUS. Bílá termostatická hlavice je vybavena funkcí rozpoznání otevřeného okna a také automatickou ochranou proti mrazu. Velmi praktická je rovněž dětská pojistka, která předchází nechtěné. Zde se nacházíte: Heureka.


Termostatická hlavice eq3 n návod

Cena (Kč) Od: Do: Zboží. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Konec léta je ideálním obdobím pro kontrolu a údržbu termostatických hlavic u radiátorů ústředního topení.


Málokdo ví, že mimo topnou sezónu je nutné všechny termostatické ventily naplno otevřené. Drobná mechanika ventilu se totiž v opačném případě může během dlouhé letní nečinnosti poškodit. Před začátkem topné sezony je potřeba ventily rozhýbat.


Návod na montáž a nastavení antivandal termostatické hlavice HERZCULES, určené díky své odolnosti zejména do veřejných prostor. Uložiť na porovnanie. Pro přímou montáž lze použít pouze termostatické hlavice s připojovacím závitem. Digitální termostatická hlavice eQ-N , Bluetooth skladem ks 65Kč 53Kč bez DPH ks.


Ponechejte si tento návod , abyste si jej mohli znovu kdykoliv přečíst! Prečítajte si pozorne nasledujúci návod na. Povoľte upevnenie (9) termostatickej hlavice a. Původně jsem toto téma nechtěla na blogu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.