pondělí 3. února 2020

Špalíkovač za malotraktor

Prodám špalíkovač za traktor či malotraktor. Shelby GT5Barn Find and Appraisal That Buyer Uses To Pay Widow - Price Revealed - Duration: 22:15. URBAN jsou připojitelné téměř za jakýkoliv traktor či malotraktor. Vyberajte z inzerátov.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.

Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Hledáte spolehlivé štěpkovače? Ty od Urbana rozdrtí vše, co potřebujete. Předvedeme, poradíme.


Malotraktor s motorem jawa 2- DŮMACHALUPA. Dékla štěpky okolo 80mm-160mm. Maximální vkládaný průměr větví je u. NadKov - špalíkovač - vývoj 01:06.

Nožovou jednotku lze přípojit na náhon za traktor ( KARDAN). Zdravim jaký štěpkovač doporučujete za zetor ? Predám špalíkovač do 13cm priemeru za traktor. Popis: štěpkovač štiepkovač Špalíkovač za traktor nebo malotraktor. Po kliknutí na obrázek se otevře naše nabídka včetně ceny.


Urban SMV- štěpkovač a špalíkovač. Inzeráty - Štěpkovač - špalíkovač za traktor. Obraceč a shrabovač OP 1pro stroje Panter. Je schopen velmi účinně vyhrábávat i seno, které je již prorostlé dvoutýdenní novou trávou. Náprava stroje je otočná a. Drtí větve do průměru 10cm (měkké dřevo).


Dlžka špalíku 6-cm. Spalikovac je vybaven pevným tříbodový závěs za malotraktor a velký traktor. K pohonu drtiče lze použít standardní kardan. Nový jednostranně sklopný, zemědělský vlek, přívěs za traktor, malotraktor. Traktorový přívěs je sklápěcí, má sklopné zadní čelo i. Drtič větví štěpkovač- špalíkovač RS 1do 10cm.


Navijáky značky KRPAN, štípače a kotoučové pily LANCMAN patří k nejbezpečnějším a nejkvalitnějším produktům na trhu.

Slovinští výrobci strojů GOMARK a VITLI KRPAN mají za sebou desítky let vývoje a zkušeností. Primárně je stroj určen na výrobu palivového dřeva ve formě špalíků. S pomocí našeho špalíkovače získáte levné.


Bubnová sekačka za malotraktor II 1cm. Možno také za traktor. Váš partner pro komunální, zemědělskou a lesnickou techniku. ROJEK za malotraktor. Spustit prezentaci Nahlásit album.


Pokračujte v prohlížení. Jestli se vám album líbí. Album se mi líbí Sledovat uživat. HARDOX 500(HSS) měkké dřevo do průměru: mm čerstvé tvrdé dřevo do průměru: 60.


Stroj je vhodný jak za traktor tak malotraktor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.