úterý 11. února 2020

Špalíkovač bazar

Prodám špalíkovač SP1do průměru vkládaného materiálu 10cm pro připojení do tříbodového závěsu traktoru. Stroj je vyroben v ČR a dodáván vč. CE, návodu na montáž a záruky 24měsíců. Predám špalíkovač do 13cm priemeru za traktor. Prodám špalikovač s dopravníkem do průměru 9cm za traktor i malotraktor (utáhne to tříválec iseki 23koni,odskoušeno).


Je jen párkrát použitý, nyní ho již nepotřebuji. Víc info po telefonu. Inzerát byl odebran z oblíbených. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využijte možnosti popsat svůj obchůdek a také.


Má samostatný pohon elektromotor kw alebo benzínový 4t motor hp podľa potreby. Je pevnej konštrukcie, šikovný pomocník. Traktorový Štěpkovač CRONIMO BX-42S.


Špalíkovač bazar

Skříň špalíkovač , nožová jednotka Štěpkovač,. Konstrukce jednotky je vyrobena z 20mm silného ocelového materiálu. Drtí větve do průměru 10cm (měkké dřevo).


BAZAR STROJŮ A PŘÍSLUŠENSTV. RP-2PROFESSIONAL nožů, dopravní pás m. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Ostatní - Špalíkovač bazar. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Ako pohon má elektromotor kw alebo benzínový 4t motor hp podľa potreby. Podat inzerát bez registrace. Moje inzeráty Okolí: km primabazar. Bazar pro dům a zahradu Zahradní technika Špalíkovač větví , Třebíč.


Všechno na trvdo, žádné svěrné pouzdro které by mohlo protočit. Nedocvakává nejmenší větvičky vlivem vůle v ozubení. Jsem ochoten k němu dodělat pásový dopravník. Dékla štěpky kolem - 16cm. Nože môžete brúsiť a nastaviť.


Prodám nový špalíkovač RS 1tovární výroby, za traktor, malotraktor( od 13koni). Dlžka špalíku 6-cm. Spalikovac je vybaven pevným tříbodový závěs za malotraktor a velký traktor. K pohonu drtiče lze použít standardní kardan.


Služby - Spalikovac do inzerce. HP maximální průměr řezání: čerstvé měkké dřevo: 1mm čerstvé tvrdé dřevo: 1mm suché tvrdé dřevo: mm délka řezané dřevěné štěpky: nožů: 8- c37. Cena s pásovým dopravníkem nožů: 9. Lehce rozebratelný, možno využít vidlice na europalety. Velký vstup vhodny i na větve z ovocnych stromu.


Vybírejte z inzerátů. Stroje - Štěpkovač špalíkovač bazar. R1- inzerce, prodám - Hyperinzerce.


Maximálny vkladaný priemer vetiev je u mäkkého dreva 10cm (smrek, borovica) au tvrdého dreva 7-8cm (dub, buk). Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika. Nabídněte váš agro stroj do našeho agrobazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.