středa 19. února 2020

Spádová lišta alcaplast

Nerezová lišta pro spádovanou podlahu, oboustranná P138. Kombinovaná zápachová uzávěra pro sifon APZ-Spro žlab APZP144. Linka technickej podpory. Len technické otázky k produktom.


Online katalog Technická podpora. Pouze technické dotazy k produktům. Alca Plast – nerezová lišta pre spádovanie podlahy. Na objednávku obvyklá doba dodání dnů.


NOVINKA – spádová lišta pro sprchové kouty! Lišta nerezová Alca plast pro spádované podlahy – oboustranná , lišta pomáhá zakrýt přechod vzniklý během výstavby sprchového koutu mezi spádovanou a. Je dodávána v matné povrchové úpravě. Pro zakrácení nerezové spádovací lišty doporučujeme použít ruční pilku. Montáž podlahového odtoku u stěny, vyrovnávací a spádová deska, izolace, podlahový odtok, rošt, spádový klín, dilatační profil a dlažba. Sklopné sedátko do sprchového koutu dopřeje pohodlí nejen starším osobám ale všem.


Spádová deska: KERDI. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům. AQUAPERLE (bezprahové lišty). Ideal Standard Synergy - Upevňovací rameno rovné, max.


Anti-twist, který zabraňuje překroucení a prodlu. Pro úpravu výšky se spádová lišta , na nízké nebo vysoké straně, podle potřeby zkrátí. Do sprchového koutu použijte vždy pravý nebo levý spádový profil , popřípadě oba vyžaduje-li to provedení sprchového koutu. Odkazy na odborné recenzie.


Spádová lišta alcaplast

Cena po slev ě 6Kč vč. Akciové ponuky a výpredaje pre vašu kúpeľňu. Sprchové kúty, sprchové dvere, vaničky, panely, žľaby a mnoho iného od renomovaných výrobcov. Na obrázku je zobrazeno pravé provedení.


Pokud stojíte čelem k odtokovému kanálku a lišta má spád směrem ke kanálku. Sami si tedy můžete vyzkoušet tento produkt a zhodnotit, zdali by Vám vyhovoval. V případě Vašich dotazů Vám rádi poradíme. ND alcaplast ± CHUDĚJ.


SMILE rošt NEREZ pre APZ13. Rošt vzor Grace pro rohový sprchový kanálek. Kanálek ARZpro tento rošt objedn. Rošt pro liniový sprchový žlab 6povrch nerez mat materiál nerezová ocel AISI 30 DIN 1. Profil je určený pro sprchové kouty.


Slouží k ukončení hrany vzniklé na přechodu mezi rovnou podlahou koupelny a spádovou částí sprchového koutu. Lišta se vyrábí z CHEMICKÉHO kartáčovaného nerezu (AISI 316L) pro levé nebo pravé umístění. Skladem u dodavatele, - dnů.


Alcaplast Čelo pro zaslepení konce žlabu AVZ-P009.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.