středa 19. února 2020

Přídavné sedátko ke kočárku bazar

Děti - Pridavne sedatko bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Narazila jsem na toto přídavné sedátko , což mi přijde jako takový.

Koupili jsme nové pro syna, ale nepoužili ani jednou- syn má radši motorku. Konstrukce byla namontovaná na kočárku. Je velmi pohodlné a elegantí. Když máte děti věkově blízko od sebe, tak toto je. Buggypod je přídavné sedátko ke kočárku.


Vybírejte z inzerátů. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.

Prodám použité sedátko ke kočárku. Byl přidělán na nepodporovaný kočárek,stačilo si trošku poradit. K sedátku je i slídová boudička proti slunci a slídová zástěna na zip k boudičce proti dešti.


Nejlépe osobní odběr nebo po domluvě. Možno se sejít okolí HK nebo střední. Popis: Stupátko a sedátko ke kočárku. To se dá odšroubovat a použít jako stupátko.


Lze přidělat k jakémukoliv kočárku. Při nepoužívání pomocný popruh na zavěšení ke kočárku. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Kočárky - Zbýšov u Brna. Ahoj zajímám se o toto sedátko , jde mi hlavně o to k jakým druhům kočárků jde přidělat a nejsou na seznamu od výrobce. Dále jak dlouho jste ho využívali a jak jste měli děti od sebe.


Mnohokrát děkuji za odpovědi. Nechci kupovat sourozenecký kočárek! I o tom se diskutuje na Modrém koníku.

Přečti si zkušenosti a názory ostatních. Inzerát Stupátko ke kočárku Bumprider v okrese Brno-město, cena 800Kč, od Magda Janošová na Sbazar. Použité, ale funkční.


Pravidla pro příjem do bazaru: Do bazaru přijímáme pouze po předchozí telefonické, či osobní domluvě s prodejnou. Kategorie Těhotenské oblečení - bazar. Přídavné sedačky ke kočárku za nejlepší ceny na trhu.


BUGGYPOD SMORPHpřídavné sedátko boční závěsný vozík, který je určen pro děti od cca měsíců do let lze jej použít na širokou škálu Zaregistrujte se na náš eshop a získejte za každý nákup v hodnotě nad 5Kč uskutečněný v našem internetovém obchodě bonusové body. Pouze na rukojeti je lehce poškrábaný (viz. foto). V ceně je samotný kočárek, přídavné sedátko -double kit (na druhé dítě), ledvinka, pláštěnka, náručník na zimu, originální krabice na.


Je téměř nové (2x použité), zakoupené 12. Jedná se prodej sedátka (bez kočárku ). Rychlé jednání-sleva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.