čtvrtek 9. ledna 2020

Toaleta spojená s umyvadlem

Po spláchnutí WC začne čistá voda téct přes baterii a můžete si tak umýt ruce. Tato použitá voda se následně uchová ve WC nádržce, připravená na další spláchnutí. Toaleta spojená s umyvadlem ušetří litry vody.


Se zajímavým nápadem přišel mexický designér Ariel Rojo. Splachování WC představuje podstatnou část denní spotřeby vody, proto je jedním z hlavních cílů úsporných opatření.

Dvojité splachování a stop tlačítka jsou dnes již známým a účinným řešením. Novinkou je spojení recyklace vody z umyvadla a splachování přímo v místě. Byla ještě ovšem vylepšená vyhřívaným prkénkem, možností nastavit si zvuky zurčícího potůčku nebo hlučnější řeky - dle způsobu využití toalety a dalšími hejblátky určující různé způsoby osprchování a fenování - člověk aby na to měl vysokou.


A tak vymyslel toaletu s umyvadlem , která spoustu v. Pokud není toaleta spojená s umyvadlem , což nebývá, předvedete dámám u umyvadel poněkud dramatické divadlo. Jen musíte tuhý obsah vynést jednou za čas vynést na kompost. Nad umyvadlem je zrcadlo zavěšené na obklady a vyzděné polička.


Pro více místa v malém bytovém jádře je toaleta spojena s koupelnou.

WC splachovač s umyvadlem AQUAdue GrandesYs. Kromě množství vody unikající z vodovodního kohoutku, si totiž Rojo spočítal i to, že průměrná. WC s ještě větší kapacitou než jeho předchůdce.


Záchod spojený s umyvadlem ušetří peníze i prostor. Tato nádržka je propojená s WC nádrží, kam se dostane již čistá voda, která je zcela hygienická a připravená ke spláchnutí toalety. Touto jedinečnou technologií dosáhneme opakovaného využití vody, což je z hlediska ekologie převratné řešení. Nízkoenergetická dřevostavba v klasickém stylu se sedlovou střechou, samostatnou garáží a dvěma garážovými stáními. V prvním patře jsou dva obývací pokoje, koupelna a samostatná toaleta.


V bytě je kombinace plovoucích podlah s dlažbou, samostatný elektrokotel na vytápění s možností předvolby regulace teploty a rozvod UPC. Kuchyně spojená s prostorným obývacím pokojem je plně vybavená nádobím, lednicí s mrazákem, elektrickou varnou deskou, myčkou nádobí, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a jídelním stolem. Koupelna je vybavena vanou a umyvadlem.


Terasa je vybavená stolkem a. Way more information than you ever wanted on how to fell a tree! Bautzen: Domowina-Verlag. Lower Sorbian vocabulary.


U chodby je k dispozici též hostinská toaleta s umyvadlem.

Na konci chodby se nachází kuchyně spojená s jídelnou, přes kterou se dá dvojkřídlými dveřmi dostat do prosluněné koupelny s walk-in sprchovým koutem, solitérní vanou, skříňkou s designovým umyvadlem , bidetem a toaletou. Interiér vznikl podle návrh architekta. Tam, kde není toaleta spojená s umyvadlem , je tenhle postup poměrně nepraktický.


Musela bych čekat, až budu na toaletě sama, s vylitým kalíškem se vykrást ven, rychle vypláchnout, zavřít se znovu na záchod a aplikovat. Na internetu se objevuje doporučení chodit na záchod s lahví vody, ale takovou situaci si například v. Vadí-li někomu pohled na krev, může se vám klidně složit na dlaždice. Váš nejlepší nástroj pro vyhledávání nemovitostí na internetu.


Nahoře dvě ložnice, toaleta s umyvadlem. Dole obrovský obývák, kuchyňský kout, velká koupelna s toaletou. Původně jsem si chtěla vařit sama, ale nakonec jsme si připlatili za večeře, které byly vynikající. Velké porce, velmi chutná domácí kuchyně.


Vnučka se každý den těšila, co bude dobrého. Součástí domu je prostorná garáž o velikosti mpro auta, motorky, a nebo pro dílnu. Uvnitř garáže se nachází toaleta s umyvadlem.


Parkovat lze i ve vjezdu za branou, zde se vlezou. Dispozici bytu tvoří: obývací pokoj (1m²), kuchyně (m²) s kuchyňskou linkou (malá vestavěná lednice, sklokeramická dvou plotýnka, pračka) spojená s chodbou, zděná koupelna (m²) s umyvadlem a sprchovým koutem a samostatná toaleta (m²). Pokoj 1ms nábytkem na míru (skříň, rozkládací postel, psací stůl).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.