čtvrtek 23. ledna 2020

Solární sprcha vak

Co uděláte, když cestujete, ať už po svých nebo třeba autem, spíte pod širákem, celtou nebo stanem. Solární sprcha - závěsná o obsahu litrů. Vak jednoduše naplníte vodou, necháte ho vystavený slunečnímu záření a poté se můžete komfortně osprchovat teplou vodou. Vhodné na chaty, do kempů, pro turistiku, na cestování atd.


Prodej ukončen - dle našeho názoru kvalita nového technického řešení zavěšení neumožňuje.

Vaše cena: 34Kč. Profi závěsná solární sprcha z odolnějšího materiálu s rozepínatelným upevňovacím popruhem a. Tento l vak (podobně jako 20l ). Vak na vodu, který je jako hlavní a největší součást, je černé barvy. Ohřev vody zajistí černá nádoba.


Praktická a skladná solární sprcha. Stačí vak naplnit vodou, na slunci 2-hodiny nahřát a sprcha je připravena.

Nebojte, brzy přibudou nové. Chcete o nich vědět jako první? Zapněte si hlídání této stránky. Je a dokonce je velmi primitivní. Této možnosti nebo pomůcce chcete-li, se říká solární sprcha.


Základem jsou tři součásti, vak , hadice a ventil s koncovkou. Díky této barvě přejímá lépe teplotu ze slunce. Hitem poslední doby je zahradní sprcha solární, kdy teplota vody v zásobníku stoupá díky slunečním paprskům.


Jak vybrat zahradní sprchy? Vybíráte zahradní sprchu? Uvažujete o solární energii? Máme pro vás odpovědi na nejčastějš�.


Vybrat si můžeme mezi sprchou přenosnou, se kterou můžeme libovolně hýbat, a zabudovanou. Tělo sprchy bývá z hliníku nebo plastu, s pochromovanými prvky, důležitý je samozřejmě i materiál zásobníku. Musí akumulovat dostatek tepla.

Závěsná solární sprcha. PVC vak s vodou nechte na přímém slunečním světle, získáte plně funkční sprchu. Přenosná solární sprcha l : doručení domů nebo na prodejnu. Díky černé přední straně se voda ohřeje až na °C. Sprcha je lehká, malá a skladná.


Pevný vak vhodný také jako solární sprcha od německé firmy MFH. Vak se jednoduše naplní vodou, nechá se vystavený slunečnímu záření a poté už se dá komfortně. S ohledem na teplotu vody uvnitř sprchy, která může dosahovat až °C se doporučuje nejprve natočit.


Díky své tmavé barvě výborně absorbuje sluneční paprsky, čímž se ohřívá voda, která je uvnitř. V naší nabídce si vyberete základní vak na vodu za pár korun nebo celou sestavu, ze které si vytvoříte kdekoliv umývárnu. Do Recenze od jiných kupujících a recenzí, Vedeme vás k mnoha užitečné informace s bestsellery Amazonu, které vám pomohou najít váš produkt. Bezpečné jsou pouze opravdu horké dny, kdy se voda v solární nádrži nebo hadici ohřeje nad °C, vysokou teplotu Legionella nesnáší.


Bohužel takových dní je v Čechách velmi málo. Další možností desinfekce je zvýšené chlorování, UV záření nebo ionizace. To však u solárních sprch ani dětských bazénků není prakticky možné nebo vhodné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.